ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΩ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΤΙΖΕΙΣ, ΑΝΕΛΙΣΣΕΙΣ, ΔΟΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΑΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΕΞΙΣΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ, ΟΠΩΣ:
ΣΤΗΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΤΡΙΓΩΝΟΥ ΔΟΜΗΣ 666 ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΕΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΟ 666 ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΡΑ, Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ 666 ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ, ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ, ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!
ΑΡΑ, Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ 666 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΙΔΙΟ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΟΜΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ 666 !!
ΑΡΑ, ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ 666 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ 666, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ 666, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ 666 !!
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ !!
ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 666, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 666.
ΑΡΑ, ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΕΣ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΟΠΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ, ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΜΕ ΟΡΘΕΣ, ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΨΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕΙ!
«ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣ!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΣΤΟΕΣ/ΣΕΧΤΕΣ/ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΝΑ ΤΑ ΜΙΚΡΥΝΟΥΝ! ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΟΙΔΟΡΗΣΟΥΝ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ, «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΟΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ».
ΕΤΣΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΟΖΩΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ.
 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: