ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ

ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ
ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ

ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ

ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ
ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ Η ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΟΛΑ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 21ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 10ΕΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΔΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΠΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΥΦΕΚΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΕΙΣΤΗ Ε.Β.Ο ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ 20.000 ΤΖΙΠ ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΕΛ.Β.Ο ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ. ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 5ΕΤΙΑΣ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ Κ.Κ. ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΤΩΝ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΤΑ 23.000.000ΕΥΡΩ/ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2021 ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΜΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ 2,5 ΕΤΩΝ, ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2023 ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Ο Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 10ΕΤΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην
Κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.

14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.

14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.

14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.

14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.

14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

 

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.

15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.

15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.

15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.

15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .

15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

 

16.0 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

16.1. Ο ρόλος του Πυροσβεστικού ώματος είναι πολύ σημαντικός στην φύση και στο περιβάλλον του Ελλ

αδικού χώρου. Η μορφολογία του εδάφους απαιτεί ειδικές δεξιότητες, ώστε να υπάρχει δράση σε όλα τα μέρη. Ο ρόλος του σώματος είναι να προφυλάσσει και βοηθάει τους ανθρώπους σε έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών.

16.2. Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει στην προφύλαξη της χλωρίδας της χώρας μας.

16.3. Θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες αντιπυρικές ζώνες σε όλη την επικράτεια, θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα πυρόσβεσης με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα, όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκινούμενες μονάδες, παρακολούθηση μέσω ελληνικών δορυφόρων κλπ.

16.4. Η εκπαίδευση των πυροσβεστών θα είναι άρτια με τα πιο σύγχρονα μέσα και αυτοί θα καλύπτονται μισθολογικά και ασφαλιστικά από την Πολιτεία ώστε να παράσχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.

 

17.0 ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

 

17.1. Ο ρόλος του Λιμενικού ώματος είναι να παράσχει ασφάλεια στην Πολιτεία στον θαλάσσιο χώρο και ειδικά σε όλες τις ακτογραμμές.

17.2. Έχει ιδιαίτερα αυξημένο ρόλο για την αντιμετώπιση της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεμπορίου. Οι ανάγκες του Λιμενικού ώματος για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργούνται στο θαλάσσιο χώρο μας είναι και ποσοτικές και ποιοτικές.

17.3. Είναι απαραίτητο να καλυφθεί με κάθε δυνατή τεχνολογική εξάρτηση το ώμα ώστε ο έλεγχος να γίνεται με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο.

17.4. Κάθε νησί και πολύ πυκνά σε στρατηγικά σημεία των ακτογραμμών μας πρέπει να υπάρχει βάση ταχύπλοων πλωτών μέσων ώστε να αντιμετωπίζονται όλες οι καταστάσεις τάχιστα και αποτελεσματικά.

17.5. Οι υπηρετούντες στο Λιμενικό ώμα θα έχουν την καλύτερη εκπαίδευση καθώς επίσης την προσοχή της Πολιτείας για το έργο που επιτελούν με ικανοποιητική αμοιβή και ασφάλιση ώστε να υπηρετούν ανεπηρέαστοι το καθήκον τους.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ