ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ

ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΛΕΦΘΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Η ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΕΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ Η ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΥΒΡΙΔΙΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Η ΜΗΤΡΑ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΧΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ Η ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ Η ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΕΣ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥΣ, ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ, ΚΑΘΕ ΜΙΑΡΟ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ , ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ, ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΔΟΞΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΙΑΡΗ ΒΔΕΛΥΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΥΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΠΗΓΗ

ΣΕΛ. 230-232 ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: https://www.aitherikigrafi.gr/persefoni

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pKUW4Z3TSJg]
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=37Q5GFAQNbg]
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7YdNp-33vbk]
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F6Up09itbkU]
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CARAVEL 17-5-2019
ΛΟΥΛΟΥΔΙ κ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. . . . . . . ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ
Ο Φ.Π.Α. ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ;;;
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ
ΗΧΩ ΝΕΑ www.hxonews.gr Η Μαρία Τσαγκαράκη ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Η UNESCO ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΗΕ
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΜΟΥ (ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600
Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΙΑΓΚΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΗΧΩ 99.8 1-7-2019
ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ 6/10/2019 (απομαγνητοφώνηση)
ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ