Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΟΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ, ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ, ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ, «ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ».

Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Ή ΜΗ, ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΜΑΓΚΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ, ΔΟΛΙΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ. ΕΚΤΟΤΕ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΒΑΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΘΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΜΑΓΚΑΝΙΑΣ, ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΜΑΥΡΩΝΘΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΝΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ, ΠΑΓΩΝΕΙ, ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΣΗ ΠΥΡΕΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ, ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ. Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

«ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΤΟΣΟ ΜΙΑΡΑ ΘΡΑΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ Η ΗΛΙΘΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!».

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ, ΠΟΛΥ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!! ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ! ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ, ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΟΥ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΥΣΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΘΕΟΙ!!

ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΨΗΛΟΥ ΟΡΟΥΣ “ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ” ΩΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗΝ Η ΠΑΝΙΕΡΗ Ε ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι: https://www.aitherikigrafi.gr/triadiki-monada

ΠΗΓΗ

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pKUW4Z3TSJg]
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=37Q5GFAQNbg]
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7YdNp-33vbk]
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F6Up09itbkU]
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ