Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΙΟΥΛΗ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ

ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ", ΓΙΟΥΛΗ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ
ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ”, ΓΙΟΥΛΗ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ

Η μανία ψεύδους στα συστημικά ΜΜΕ, δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει, καθώς γνωρίζουμε ότι ως 4η εξουσία ακολουθεί εντολές της 1ης (νομοθετική) η οποία είναι και ο ορισμός του ψεύδους καθώς ποτέ δεν υπήρξε ΦΕΚ συγκρότησης της Βουλής σε σώμα για να νομιμοποιεί τους αντιπροσώπους των κομμάτων που υποτίθεται έχουν ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό.

Κάπως έτσι έπεσα επάνω στο κατάπτυστο, χυδαίο άρθρο της …κυρίας (;) Γιούλης Επτακοίλη, αρθρογράφο της γνωστής “Καθημερινής”, όπου η μεν υπεροψία, αλλά και η διαχωριστική γραμμή κατά των πολιτών (που “τι τυχαία” εφαρμόζει καθημερινά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τα υπόλοιπα κόμματα να ακολουθούν την παράνοια) αποδεικνύουν την ανηθικότητά της στο εν λόγω κείμενο.

Η συγκεκριμένη λοιπόν, ανάμεσα σε όλα τα ψεύδη και τα χυδαία που έγραψε, καταφέρθηκε (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) στα πανελλήνια συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της Ελλάδος με συμμετοχή χιλιάδων πολιτών ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ και ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.
Θα έπρεπε μιας και εκτελεί χρέη αρθρογράφου, αφενός να έχει αποδείξεις για τα όποια γραφόμενά της, αφετέρου να ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι τις οργανωμένες στρατηγικές της εκάστοτε κυβέρνησης και να ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ τους αναγνώστες της.
Είπε λοιπόν, ότι οι συγκεντρώσεις έγιναν από “μερικές χιλιάδες αντιεμβολιαστές”, κάτι που ΦΥΣΙΚΑ είναι ψευδές γιατί στις συγκεντρώσεις αυτές ενώθηκαν πολίτες ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
Άλλωστε αφορμή αυτής της συγκέντρωσης ήταν τα παράλογα διαχωριστικά μέτρα της κυβέρνησης στην εστίαση κατά των μη εμβολιασμένων, γεγονός που ενόχλησε τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ επιχειρηματίες οι οποίοι αναγνωρίζουν την ελεύθερη βούληση των συνανθρώπων τους.
Και μιας και μίλησε για σύμβολα που οι “αντιεμβολιαστές δεν καταλαβαίνουν” να την ενημερώσω ότι η ελληνική σημαία είναι το σύμβολο της ένωσης ολόκληρου του έθνους και καταλαβαίνω γιατί δεν έχει ιδέα για αυτό.
Το αν μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις” κατέβηκαν στο δρόμο μαζί με τους συνανθρώπους τους να διαδηλώσουν κατά του ρατσισμού, διαχωρισμού, φασισμού του καθεστώτος, είναι κάτι που αφορά τον κάθε ένα ξεχωριστά και ελεύθερη βούλησή τους το να συμμετέχουν ή όχι. Η αρθρογράφος φυσικά υπέθεσε ότι “πιθανό να ήταν ανάμεσα σε αυτούς με τις σημαίες”. Πάντως και πάλι να την ενημερώσω, ότι στις συγκεντρώσεις αυτές η “Ελλήνων Συνέλευσις” δεν συμμετείχε ως πολιτικός φορέας. Από εκεί και έπειτα δεν περιμένω να καταλάβει.

Έγραψε για συλλογικότητες που κατέβηκαν στις συγκεντρώσεις και ανάμεσα σε αυτούς χριστιανούς κληρικούς, στην ουσία με ειρωνεία, γιατί για ανεξήγητο λόγο νιώθει ανώτερή τους. Κατεβείτε καλή μου, γιατί όταν φτάσετε στο έδαφος από την πτώση, θα χτυπήσετε πολύ άσχημα.
Οποιοσδήποτε κατέβηκε σε αυτή την πανελλαδική διαμαρτυρία και με όχημα το δικό του μετερίζι, σίγουρα ΕΝΩΘΗΚΕ με τους συμπολίτες του σε κοινό στόχο και σκοπό. Και τη λέξη “ΕΝΩΣΗ” η εν λόγω, δε θα τη γνωρίζει.
Και φτάνουμε στο υπέροχο διαμάντι του άρθρου της, όπου αναφέρεται σε ενωμένους ενημερωμένους ενεργούς πολίτες με τον όρο “χυλός”.

Κυρία (;;;) Επτακοίλη, τα μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις” είμαστε αυτοί που θα συνεχίζουμε να βγαίνουμε με το όνομα και το πρόσωπό μας καθάριο στους δρόμους και θα φωνάζουμε για τον αποδεδειγμένο και πιστοποιημένο κληρονομικό μας πλούτο όπου πατάμε και όπου βρισκόμαστε για να ενημερωθεί και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης για το γενοκτονικό σχέδιο στο οποίο ευθαρσώς και χωρίς όνειδος συμμετέχετε και είμαστε αυτοί που περήφανα θα συνεχίζουμε να φωνάζουμε “ΚΟΙΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΤΡΕΜΕΙ”. Άλλωστε κι εσείς κυρία (;) Επτακοίλη, μάλλον τρέμετε για να κάνετε δωρεάν διαφήμιση και να προσπαθείτε για άλλη μια φορά να αποτρέψετε τους Έλληνες πολίτες να έρθουν στους δικούς τους οργανισμούς, στο δικό τους πολιτικό φορέα. Ευελπιστούμε τουλάχιστον να καλοπληρώνεστε σαν πειθήνιο όργανο της 4ης εξουσίας.

Δεν έχετε ιδέα τι έχουμε στο μυαλό μας, γιατί δεν ενημερωθήκατε ποτέ για να μάθετε, ως οφείλατε λόγω επαγγελματικής ιδιότητας πριν γράψετε το υπεροπτικό άρθρο σας.
Ελπίζετε να μην έχουμε πολιτική έκφραση, γιατί τρέφεστε από την ελίτ που τρέφεται από τα κλεμμένα χρήματα του Έλληνα πολίτη. Λυπούμαστε (δεν) που δε θα πραγματοποιηθεί η ελπίδα σας και η προπαγάνδα σας ευτυχώς, αρχίζει να βρίσκει τοίχο στους Έλληνες πολίτες που σας έχουν πάρει χαμπάρι.
Γράψατε για “πολιτικά μορφώματα” την ώρα που δουλεύετε για αυτά και προσπαθείτε να επηρεάσετε την κοινή γνώμη για τον εθνικό πολιτικό φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις”, τον μοναδικό με κατατεθειμένες με αρ. πρ. 6199/4.9.2015 προγραμματικές δηλώσεις στον Άρειο Πάγο με δεσμευτικό χαρακτήρα.

Γράψατε για την “πανδημία” με τα “εξώδικα Σώρρα”. Θα ήταν “πανδημία”, αν εσείς και τα υπόλοιπα του κλάδου σας δεν προπαγανδίζατε με ψεύδη κατά του Αρτέμη Σώρρα εκλεγμένου προέδρου του εθνικού πολιτικού φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις”, αλλά και κατά των μελών της με χυδαίους χαρακτηρισμούς.
Για να κλείσω, γιατί πολύ ασχολήθηκα με το απαράδεκτο γραπτό σας, να σας ενημερώσω γιατί είστε ΑΣΧΕΤΗ, ότι για τις κατηγορίες ο εισαγγελέας (ψάξτε στο google το ρόλο του) βγάζει εισαγγελικό πόρισμα το οποίο καταθέτει σε σχέση με τις κατηγορίες. Μετά, εκδικάζεται σε δικαστήριο η κατηγορία.
Για την οποία κατηγορία που εντέχνως αποφεύγετε να ονοματίσετε, θα έπρεπε και πάλι να ξέρατε ότι ο κύριος Σώρρας είναι αθώος με τρεις (3) δικαστικές αποφάσεις με αρ. απ. 67650/2013, 107376/2017, 5077/2019. Και επειδή σας “συμπάθησα” σας προτείνω να ενημερωθείτε για την τελευταία δίκη όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί η ψευδής κατηγορία σας που θα μπορούσε να σας βάλει σε νομικούς μπελάδες, δεν αποδείχθηκε ΠΟΤΕ στο δικαστήριο και οι μάρτυρες κατηγορίας ήταν στο “δεν ξέρω”.

Να συμπληρώσω ότι τα σχόλια η αρθρογράφος τα έχει απενεργοποιημένα ώστε να μην μπορούν οι Έλληνες πολίτες να σχολιάσουν.
Εμείς λοιπόν, τα μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις”, σας παρουσιάζουμε με αποδείξεις τα ψεύδη σας και σας καλούμε σε επανόρθωση του αισχρού δημοσιεύματός σας.

ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.

Υ.Γ. Όταν η χυδαιότητα ξεπερνά κάθε όριο μπορεί να είσαι ως και αρχισυντάκτρια ημερήσιου πολιτιστικού τμήματος σε εφημερίδα.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος “Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής

Πηγή

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

 

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

 

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

 

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ  ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.

2.0.  Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:

2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.

2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.

2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.

3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.

4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.

5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.

6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.

7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.

8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ , ΒΙΟΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;;;
ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΟΛΟΚΑΎΤΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ
Τρίτος Κόσμος θα γίνουμε; Η Pfizer κατηγορήθηκε από τη Νιγηρία για φερόμενη διεξαγωγή παράνομων δοκι...
ΦΕΚ Α-119/1922 ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ε...
Πώς ο Τζων Ροκφέλερ εξαφάνισε τις φυσικές θεραπείες και έστησε την φαρμακευτική κερδοσκοπία
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ
Καταδίκη της Pfizer Italia για φάρμακο με αδήλωτες παρενέργειες
ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ
Τα Εγκλήματα των Εβραίων κατά του Ελληνισμού
ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ FATF ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 3691/2008 & 4557/...
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.