Reading Time: 3 minutes

ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΞ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ) ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ 4. ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ; ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ TUI (ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ) ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΗ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ AEGEAN ΜΕ 120 ΕΚ.€ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ )ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.