ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

218
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ (ΙΟΥΛΙΟ) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΣΩ ΚΥΑ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΑΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 13Η ΘΕΣΗ ΠΟΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΤΛ. ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΦΥΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ.
ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ