ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΒΕΡΕΜΗ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ !!!
Επιχειρηση ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ των πολιτων μεσω ΕΛΙΑΜΕΠ για την “καταληψη του Καστελορισζου απο 50.000 Τουρκους”

ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΒΕΡΕΜΗ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ !!!

ο αρχηγός της τουρκικής MİT Χακάν Φιντάν
ο αρχηγός της τουρκικής MİT Χακάν Φιντάν
ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ Κυριάκο, έχει έκταση 11.980 τετραγωνικά μέτρα μόνο! Που σημαίνει ότι αν στείλει η Τουρκία 50.000 φαντάρους, τότε αντιστοιχούν 4,2 φαντάροι ανά τετραγωνικό μέτρο. Με απλά λόγια, δεν χωράνε στο νησί 50.000 φαντάροι.
ΒΕΡΕΜΗΣ
ΒΕΡΕΜΗΣ

Κι όμως αυτό το είπε καθηγητής πανεπιστημίου Κυριάκο ! Και πλαντάξανε στο γέλιο μέχρι και οι φώκιες Μονάχους-Μονάχους με την διαστημική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που πέταξε ο Βερεμης !!!

ΥΓ1.
Κυριάκο, κάποιος να πει επιτέλους στον άσχετο τον Βερεμη να ΣΚΑΣΕΙ ! Οι αναλύσεις των Ελιαμέπηδων είναι για κλάματα κι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι τι άσχετοι είναι…
ΥΓ2.
Πάρε τηλ τον Χακάν Φιντάν και ρώτα τον αν στην λαχαναγορά του Βοσπόρου χρειάζονται τίποτα επιστάτες. Ολο και κάπου θα βολέψει τον Βερεμη….
ΥΓ3.
Πες τελος στον Βερεμη, ότι 300 Καστελοριζιότες είναι αρκετοί για να σακατέψουν ακόμα και 500.000 ντιντίδες που θα στείλει ο πασάς… Και τα λόγια του Βερεμη τα γράψανε εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Γιατί εκεί έχουν γραμμένους τους ελιαμεπηδες, χρόνια τώρα!
ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ George Adalis B

50.000 συνωστισμενοι Μεμετηδες πανω σε ενα βραχο σαν το Καστελλοριζο, σημαινει 20.000 φερετρα με μονο μια μπομπα απο f16. Την αλλη μερα πεφτει η κυβερνηση του Ερντογαν….

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: