Reading Time: 3 minutes
Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ, ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.

ΛΟΙΠΟΝ ,ΣΕ ΡΩΤΩ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ , ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΤΟ ΖΕΙΣ, ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ. ΑΡΑ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ, ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑΜΕΝΕΙΣ, ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ , ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΥ ΘΕΛΩ, Η ΙΣΧΥΡΗ ΣΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑΣ.

ΑΝ Η ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟ ΒΙΩΝΕΙΣ, ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΕΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΡΕΟΥΝ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ, ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΛΛΟΣ.

ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ. ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΦΡΟΝΗΣΗ , ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΕ ΣΚΟΠΟ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΑΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΟΜΟΝΟΑ, ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ, ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ, ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

600

Ε.ΣΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: