Πλαστογράφησαν τα στοιχεία θανάτων του 2019 για να δείξουν αύξηση το 2020 λόγω σκοπιμοτήτων
Πλαστογράφησαν τα στοιχεία θανάτων του 2019 για να δείξουν αύξηση το 2020 λόγω σκοπιμοτήτων

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ τα στοιχεία θανάτων του 2019 για να δείξουν αύξηση το 2020 λόγω σκοπιμοτήτων ΜΕΤΡΩΝΤΑς 49 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 52 ΣΤΙΣ 20/1/2021 ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΟ 2ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021 ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ONLINE Η ΕΛΣΤΑΤ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020 ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 49 ΕΜΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ 52, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΥΛΟ EXCEL ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σε μία πρωτοφανούς έκτασης παραποίηση – ΣΑΝ πλαστογράφηση των επίσημων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για τον συνολικό αριθμό των θανάτων στην Ελλάδα για το έτος 2019 και 2020 προχώρησε η ίδια η ΕΛΣΤΑΤ.

Συγκεκριμένα η ΕΛΣΤΑΤ παρουσίασε πως το 2019 είχαμε 117.171 θανάτους παραποιώντας το δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει η ίδια την 1η Οκτωβρίου 2020 για τα συγκεντρωτικά δεδομένα του 2019. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ 49 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 52 ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ 20/1/2021 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2020…

Σύμφωνα με το δελτίο που εκδόθηκε πριν από 120 ημέρες, οι θάνατοι το 2019 ανήλθαν σε 124.965 (63.088 άνδρες και 61.877 γυναίκες) και ήταν περισσότεροι σε ποσοστό 2.5% σε σχέση με τους θανάτους της κορωνο-χρονιάς του 2020, οι οποίοι ανέρχονται κατά την ΕΛΣΤΑΤ σε 121.444.

Άρα σε σχέση με το 2019, το 2020 είχαμε λιγότερους θανάτους στον γενικό πληθυσμό και άρα καταρρέει το κυβερνητικό αφήγημα περί της πανδημίας που έπρεπε να κλειδωθούν όλοι οι Έλληνες στα σπίτια τους.

Κανονικά, θα έπρεπε να υπήρχε μια αύξηση της τάξης τουλάχιστον του 6% των ανθρώπων που πέθαναν από κορωνοϊό οι οποίοι τελικά θα πέθαιναν έτσι ή αλλιώς από άλλες αιτίες.

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ έγινε μόλις προ 4 μηνών για τους θανάτους του 2019, άρα είχανε όλο το 2020 για να μελετήσουν και να εξαγάγουν ακριβή αριθμό. Η σημερινή ανακοίνωση συνεπώς είναι ψευδής, παραπλανητική και απατηλή και στόχο έχει να δείξει ότι πέθαναν περισσότεροι εν μέσω κορωνοϊού από ό,τι το προηγούμενο έτος, έστω κατ’ ελάχιστον. 

Πώς είναι δυνατόν η ίδια η ΕΛΣΤΑΤ να διαψεύδει τα στοιχεία της που είχε δημοσιεύσει προ 120 ημερών;

Αυτό, για να δούμε την έκταση των μοχλευμένων στοιχείων που εμφανίζει η κυβέρνηση προκειμένου να εξυπηρετούνται οι σκοπιμότητές της.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΛΣΤΑΤ την 1η Οκτωβρίου το 2020 που αφορούσε τα στοιχεία του 2019 και τα προγενέστερα:

αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΛΣΤΑΤ την 1η Οκτωβρίου το 2020 που αφορούσε τα στοιχεία του 2019 και τα προγενέστερα
αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΛΣΤΑΤ την 1η Οκτωβρίου το 2020 που αφορούσε τα στοιχεία του 2019 και τα προγενέστερα

Εδώ το δελτίου Τύπου της ΕΛΣΤΑΤ με τα ψευδή στοιχεία:

το δελτίου Τύπου της ΕΛΣΤΑΤ με τα ψευδή στοιχεία
σ.σ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Η ΕΛΣΤΑΤ ΕΚΔΙΔΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ 49 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ 52 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ  δημειουργια ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ???? ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ 20/1/2021 ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΝΛΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΦΑΙΡΕΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ 2020 ΚΑΙ 2019 ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ??? ΣΤΙΣ 20/1/2021 ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ …

Πηγή www.pronews.gr

σ.σ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΕΛΣΤΑΤ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙ ΣΙΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ. ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΤΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΒΙΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΕ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ . Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτόξευση στις τιμές ρυζιού, οπωροκηπευτικών, λαχανικών, εσπεριδοειδών κλπ. - Πρώτες ελλείψεις σε φά...
Φωτιά στο Μάτι: Το ηχητικό ντοκουμέντο της συγκάλυψης
Πράξεις… αθωωτικού περιεχομένου για τους τραπεζίτες από την κυβέρνηση
Παραδοχή του Τσίπρα δημόσια ότι εκτελούν εντολές εις βάρος του Συντάγματος κ του ελληνικού λαού !
ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ
Πεθερός του Υπουργού Επικρατείας ο πρόεδρος της εταιρείας που πήρε το έργο για το κλειστό κέντρο στη...
Επιβεβαιώνει πως ήταν έμμισθος σύμβουλος της Novartis ο Στουρνάρας
Μενδώνη: Τολμάτε να αμφισβητείτε το ήθος του Λιγνάδη; (video)
ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ "ΧΑΡΙΣΑΝ " 6 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Γ.Αδαλής : Η εργαλειοποίηση του Κορωνοϊού στον παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο
UCC: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ "ΕΝΙΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ UCC" ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
Παραδοχή Μητσοτάκη: «Εγώ αποφάσισα να κλείσω την οικονομία - Έκανα κάτι πιο σκληρό απ' ότι μου είπε ...