Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΑΣ

Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΑΣ
Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΑΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΤΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

 

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΡ ΝΟΗΜΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ, ΜΠΑΖΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΓΕΩΔΑΙΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΓΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

 

ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΛΗΘΗΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ ΕΝΤΑΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ… ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΘΕΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015 ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ 49.000 ΕΡΓΩΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΈΛΕΓΞΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

 

ΠΗΓΗ

 

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1.       Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

1.2.       Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

1.3.       Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

1.4.       Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

1.5.       Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

1.6.       Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

1.7.       Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.

1.8.       Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.

1.9.       Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.

1.10.    Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.0  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 

1.1.       Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσία τους προς την Πολιτεία.

1.2.       Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.

1.3.       Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.

1.4.       Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.

1.5.       Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.

1.6.       Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.

1.7.       Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας .

1.8.       Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.

1.9.       Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.

1.10.    Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.

1.11.    Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

 

1.1.  Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.

1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.

1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.

1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.

1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.

1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.

Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.