Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ
Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 8-1-2021.

Ο ΝΟΜΟΣ 4761/2020 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 3845/2010 ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΕ.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 3847/2010 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΟΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ.

 Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ Ο,ΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2019 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΟΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 184 ΚΑΙ 188 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389/2016 ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΒΟΥΛΗ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ Ή ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ή ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙ; ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ; ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ;

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ ΛΟΥΒΡΟ ΤΟ ΕΡΜΙΤΑΖ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ.

 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟ ΤΩΝ 500 ΕΤΩΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Ή ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ Ή ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ.

ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΒΑΣΗΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΔΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΔΩΡΙΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ Ή ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΘΑΒΑΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ.

ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΦΥΛΑΧΤΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ.

ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΣΕ ΛΕΙΨΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ.

ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.

ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΙΔΩΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ.

ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ.

ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ.

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΒΟΥΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΑΛΜΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.

ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΕ ΦΛΙΣΚΟΥΝΙ ΚΙ ΑΓΡΙΑ ΜΕΝΤΑ
ΚΙ ΕΒΓΑΖΕ Η ΓΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ
ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑ ΣΤΗΝ ΥΨΙΚΑΜΙΝΟ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΜΙΓΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ
ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ
ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΥΛΟΓΙΑ
ΚΙ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΤΑ ΒΕΛΑΣΜΑΤΑ
ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΟΝΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ
ΑΔΕΙΑ ΚΟΡΜΙΑ, ΣΙΔΕΡΙΚΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΛΑΣΜΑΤΑ
ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ
ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ

Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΙ «ΧΩΡΙΑΤΕΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΘΑ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΝΑΧΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΗΓΗ
ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1.       Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

1.2.       Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

1.3.       Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

1.4.       Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

1.5.       Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

1.6.       Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

1.7.       Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.

1.8.       Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.

1.9.       Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.

1.10.    Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.0  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1.       Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσία τους προς την Πολιτεία.

1.2.       Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.

1.3.       Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.

1.4.       Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.

1.5.       Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.

1.6.       Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.

1.7.       Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας .

1.8.       Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.

1.9.       Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.

1.10.    Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.

1.11.    Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.

 

Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ