Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Βίντεο: Ο άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη του μετρό από αγνώστους
Βίντεο: Ο άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη του μετρό από αγνώστους

Βίντεο: Ο άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη του μετρό από αγνώστους

Διοτι ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους…

Στην δημοσιότητα ήρθε το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του εργαζομένου της ΣΤΑΣΥ, από αγνώστους.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ μια απο τις παρενέργειες ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ; ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ; της μασκας;;

Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

Στο βίντεο, φαίνονται οι δύο νεαροί να χτυπούν και να κλωτσούν με φοβερή αγριότητα τον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ στο κεφάλι, το στομάχι και την πλάτη.

Τα καθεστωτικα ΜΜΕ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ “ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ” ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΕΛΕΝΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ “ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ”




ARVE

Με σπασμένα πλευρά ο άτυχος σταθμάρχης – Καρέ καρέ η φρικιαστική επίθεση στην Ομόνοια

Σοκ προκαλούν οι σκηνές από τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια από δύο νεαρούς, αντίθετους της μάσκας , όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από το βίντεο

Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2021, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ένας εργαζόμενος ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και είπε σε έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Μιλώντας στο Mega, ο σταθμάρχης στο Μοναστηράκι, Άκης Πάστρας, ο οποίος έφτασε στο σημείο μετά το περιστατικό, περιέγραψε τα γεγονότα:

«Όταν βγήκε από τον συρμό, με σχέδιο, περίμεναν να αδειάσει η αποβάθρα, και του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν» σημείωσε. Ο σταθμάρχης, πλέον εξήλθε του νοσοκομείου, ωστόσο έχει σπασμένα πλευρά και δύο κατάγματα.

Σύμφωνα με τον κ. Πάστρα, περιστατικά διαπληκτισμών μεταξύ εργαζομένων και επιβατών του μετρό συμβαίνουν καθημερινά. «Έγιναν αρκετά περιστατικά. Καθημερινότητα ο κίνδυνος και η απειλή» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος ΣΤΑΣΥ, Νίκος Χαιρέτας, έκανε λόγο ότι υπάρχει security στο μετρό αλλά όχι σε κάθε σημείο.

Παράλληλα, ανέφερε ότι υπάρχει μόνιμη δύναμη σταθμευμένη της Αστυνομίας που μπορεί να επιληφθεί στο σταθμό του Mετρό, ενώ εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το γεγονός. «Είμαστε σοκαρισμένοι από αυτό που έγινε».

Τέλος, υπογράμμισε ότι ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφάλειας τον τελευταίο χρόνο στο Μετρό, σημειώνοντας πως «επεξεργαζόμαστε νέο σχέδιο για την ασφάλεια με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

ΠΗΓΗ: pronews.gr

σ.σ. αχ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ !!! ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ… ΤΑ “ΜΕΤΡΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ??? (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ)  ΤΟΣΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΌΝΩΣΗ…

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ, ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 301 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΕΚ=ΝΟΜΟ ΚΥΡΩΣΗΣ -ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παραδοχή Μητσοτάκη: «Εγώ αποφάσισα να κλείσω την οικονομία – Έκανα κάτι πιο σκληρό απ’ ότι μου είπε η επιτροπή»

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ