ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ
ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΦΥΛΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ Ή ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, «ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ
ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ».

ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΠΩΣ:

ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ τους ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ, ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΩΝ, ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΑ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΩΝ ΤΩΝ 12 ΚΟΣΜΟΠΥΛΩΝ, ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΔΩΝ 6 ΕΞΙ + 6 ΕΞΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΛΟΙ, ΩΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. «ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΩΔΙΚΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ» . ΑΥΤΗ Η ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΤΩΝ 6 ΕΞΙ + 6 ΕΞΙ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ, ΩΣ 6 ΕΞΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ 6 ΕΞΙ ΘΥΛΕΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΑ ΟΜΟΙΑ, ΤΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ, ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ι ΜΟΝΑΔΑ, 1 ΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΙΕΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΣΤΟ 6 ΕΞΙ + 6 ΕΞΙ:

ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΩΔΙΚΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΝΟΜΩΝ – ΟΡΚΩΝ 6 + 6 ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ, ΔΟΜΗ, ΔΟΜΗΣΗ, ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΗΓΗ

Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ: https://www.aitherikigrafi.gr/ieros-kodikos-kosmou-600

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pKUW4Z3TSJg]
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=37Q5GFAQNbg]
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7YdNp-33vbk]
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F6Up09itbkU]
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ