Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΟΙ 555 ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

ΟΙ 555 ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ 555 ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 555 ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ. «ΔΙΟΤΙ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.»

ΓΙΑ ΤΟΥΣ 555 ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΝΟΣΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ.

ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ Ή ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Η ΥΛΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 555 ΙΕΡΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, «ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ», ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΜΟΛΥΝΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΒΛΑΨΕΙ., ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Ο,ΤΙ ΒΛΑΒΗ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ, ΤΟ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΝΑ 2 ΔΥΟ 3 ΤΡΙΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ 555, ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ.

ΟΣΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ, ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΜΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΝΟΣΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟ, ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΜΕΡΩΝ: ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΑ 555 ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΝΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ.

ΑΡΑ, ΑΥΤΗ Η ΙΕΡΗ ΚΩΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ! ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΣΕ, ΒΙΩΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα , του ΙΔΙΟΥ του 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΝΟΣ !!!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ