ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΣ

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΣ
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΣ

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΙΣ 14/11/2020 ΣΤΟ MEGA ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ. Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ.

ΟΤΑΝ Η ΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΓΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΥΛΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ. Η ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΑΥΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΣΗ ΥΓΙΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ.

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΙΟΔΡΑ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: https://www.aitherikigrafi.gr/orkos-ygeias

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούςτου πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: