Η ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ

Η ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ
Η ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΠΩΣ «ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ 6 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ».

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ , ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΕΠΑΡΣΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑΒΑΝΙ.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ; ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ. ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ. ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΣΤΙΣ 4/10/2019 Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΓΕΡΝΑΕΙ. Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΗΔΗ ΧΙΛΙΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΡΟΥΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ. ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΛΑΣΕΣ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ;

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4649/2019 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 12 ΔΙΣ ΣΤΙΣ «ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ» ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ;

ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 4754Β/27-10-2020 ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΜΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΝΩ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΩΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ 6 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΠΩΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2020 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ.

ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΚΑΗΚΕ ΟΝΤΩΣ.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΑΣΗ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 308 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΦΕΡΕ; ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΣΤΙΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2020 ΔΙΔΟΝΤΑΙ 9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ. ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΜΜΕ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ.

ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΔΩΡΟ ΥΨΟΥΣ 11.000.000 € ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΣΥΝ ΑΛΛΑ 13.500.000€ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΑΙΩΝΕΣ. ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΟΥ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ. ΕΝΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ 27-11-2020

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Τ. ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
Λευτερης Στακιας ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ
ΕΔΗΣΕΙΣ STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ 15/12/2018
0:02 / 1:17:24 12-Ο1-2019 ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ !!!!!!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ !!!!!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ ΜΗΝΥΜΑ & ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΙΣ 7-9-2018
Πολίτες καρπαζώνουν τα στελέχη της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ όπου τα πετύχουν
ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΠΑΡΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΕΡ Τ...
ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Ν.Α.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ Γ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 21-3-2019
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ