Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά
ΣΧΟΛΕΙΑ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΗΚΟΩΝ (ΜΕΡΟΣ 2ο). - ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΧΟΛΕΙΑ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΗΚΟΩΝ (ΜΕΡΟΣ 2ο). – ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΟΣ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΤΕΛΙΑΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΩΔΙΚΑ ΔΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΕΙΣ.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΘΟΝΟ ΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΠΟΜΥΖΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΠΟΡΙΖΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΡΜΑΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΕΙΝΑ ΑΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΟΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΧΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΒΙΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΑΞΙΩΝ…!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/04-09-2015

1.0. ΠΑΙΔΕΙΑ

Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί την παιδεία ως τον κρισιμότερο και πιο νευραλγικό τομέα της κοινωνίας. Το πρόγραμμα είναι να διαθέσει τεράστια κεφάλαια ώστε να δημιουργηθεί η υλικοτεχνική δομή για την άριστη και πλήρη παιδεία των Ελληνόπουλων.

Ο σκοπός της Ελλήνων Πολιτείας είναι η πλήρης και ολοκληρωμένη παιδεία. Το κτίσιμο του πνεύματος και του σώματος είναι υποχρέωση την Πολιτείας η οποία αναλαμβάνει πλήρως ως καθήκον της ενώπιον του Γένους μας. 

1.1. Τα σχολεία θα είναι τα εκκολαπτήρια των νέων Ελληνικών Γενεών και θα λειτουργούν για την παραγωγή των νέων πολιτών με τη δόμηση του σώματός τους, της ψυχής τους και του πνεύματος τους ώστε να αξιώνονται για να πάρουν την Ελλήνων Πολιτεία στα χέρια τους.

1.2.  Τα σχολεία χωρίς κανένα οικονομικό περιορισμό θα έχουν ότι κάθε σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή απαιτεί για την επίτευξη του σκοπού τους μέχρι θέατρα για παραστάσεις μάθησης όπως μας κληροδότησαν οι προγονοί μας. Αυτό σημαίνει ότι το σχολείο θα ικανοποιεί και θα αναπτύσσει όλη την δημιουργική ικανότητα των Ελληνόπουλων. Εκτός από την παιδεία της πνευματικής μάθησης κάθε σχολείο θα έχει όλες τις υποδομές αθλοπαιδιών σε ατομικά και σε συλλογικά αθλήματα. Οι αθλητικοί σύλλογοι, τα σωματεία κλπ δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης στην Ελλήνων Πολιτεία εφόσον θα ενσωματώνονται από λειτουργικής άποψης με τα σχολεία. ε οποιοδήποτε άθλημα έχει ταλέντο, έφεση ή αρέσκεια το Ελληνόπουλο θα έχει την ευκαιρία να την εξασκεί εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου του.

1.3.     Αυτό βέβαια προϋποθέτει τον πλήρη εξοπλισμό και την απαραίτητη στελέχωση από τους ικανότερους εκπαιδευτές – προπονητές για κάθε συγκεκριμένο άθλημα. Έτσι θα υπάρχει μια ταυτόχρονη παιδεία των Ελληνόπουλων και στο σώμα και στο πνεύμα γιατί και τα δύο πρέπει ταυτόχρονα να γυμνάζονται.

1.4.     Επίσης κάθε σχολείο θα περιλαμβάνει τις πιο άρτιες εγκαταστάσεις για την κάλυψη των έμφυτων τάσεων που υπάρχουν στον άνθρωπο για την ανάδειξη της καλαισθησίας με την τέχνη. Κάθε Ελληνόπουλο θα μπορεί να συμμετέχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μάθησης μουσικής, σε οποιοδήποτε μουσικό όργανο αρέσκεται καθώς και φωνητικής έκφρασης.

1.5.     Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθούν για την κάλυψη των καθαρά Ελληνικών τεχνών, έκφρασης της καλαισθησίας όπως θέατρο, ζωγραφική, γλυπτική, αγγειοπλαστική και κάθε μορφή καλλιτεχνίας.

1.6.     Το Ελληνόπουλο θα έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα παιδείας μάθησης, εξάσκησης, προετοιμασίας, εκγύμνασης σωματικής-πνευματικής, μόνο εντός του σχολείου .

1.7.     ήμερα το εκπαιδευτικό σύστημα του καθεστώτος σκοτώνει την δημιουργική φαντασία, την πραγματική έφεση μάθησης των παιδιών από την πρώτη στιγμή που έρχεται σε επαφή μαζί τους. Σο εκπαιδευτικό καθεστωτικό σύστημα θέλει να καταστρέφει την κριτική ικανότητα και την δημιουργική έφεση με το να εντάσσει όλους τους μαθητές σε ένα πλαίσιο αναπαραγωγής συγγραμμάτων και ιδεών που να μπορεί να καθοδηγεί σκέψη και πράξη σύμφωνα με το σχεδιασμό που κάνουν για να εξυπηρετούνται αλλότρια προς το Έθνος μας συμφέροντα και συγκεκριμένες ομάδες (στοές, μασονικές εταιρείες, μασονικά εκπαιδευτικά συμβούλια, δογματικό ιερατείο κλπ).

1.8.     Αυτό επιβάλλει την αλλαγή όλων των συγγραμμάτων που είναι για να εγκλωβίζουν την σκέψη του ανθρώπου σε σκέψεις οι οποίες δεν είναι αληθινές και δεν προάγουν το υπαρκτό και το αληθινό. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καθιερώσει μέσα από τις δομές της συγγράμματα τα οποία θα πραγματεύονται μόνο με το πραγματικό και αληθινό της Κοσμοθέασης (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό) και της συμπαντικής θέσης του ανθρώπου που βρίσκεται στον πλανήτη γη. Τα συγγράμματα μας μέσα στα πλαίσια του αληθινού και του υπαρκτού θα είναι απόρροια της Πανάρχαιας Ελληνικής Γραμματείας μας και της ανελιγμένης σύγχρονης γνώσης που προέρχεται από την κυτταρική μας μνήμη.

1.9.     Θα ενισχύει η Παιδεία την δημιουργική φαντασία και την κριτική ικανότητα για κρίση γιατί ο αυριανός Πολίτης πρέπει να μετέχει «κρίσεως και αρχής» σε οτιδήποτε υπάρχει ώστε να διακρίνει τι είναι δικό του τι είναι μέσα από την Κοσμοθέαση του και τι όχι (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στην τρίτη βαθμίδα Παιδείας όπου θα διδάσκονται με δημιουργική κατεύθυνση, πραγματικές επιστήμες, σε πραγματική βάση.

1.11. Η τρίτη βαθμίδα θα αποτελέσει το όχημα ανάπτυξης κάθε επιμέρους κλάδου ο οποίος θα αφορά τον εκπαιδευτικό, κοινωνικό, παραγωγικό τομέα της Πολιτείας μας. Θα καθιερωθεί η αληθινή θεϊκή μας γλώσσα σε όλες τις βαθμίδες μέσα από τον κλάδο της Φιλολογίας.

1.12. Οι τεχνολογικές σχολές θα αναπτύξουν οτιδήποτε χρειάζεται ο άνθρωπος και αυτό θα είναι μόνο μέσα στην νομοτελειακή θέση του ανθρώπου όπως πραγματικά αληθινά φάρμακα τα οποία δεν θα έχουν μία ένδειξη και πενήντα αντενδείξεις και ούτε θα παράγονται από εταιρείες οι οποίες ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος παρά τις βλάβες και τις συνέπειες που προξενούν, αλλά θα είναι μόνο προς όφελος του ανθρώπου.

1.13. Οτιδήποτε εξελίσσεται στην τρίτη βαθμίδα θα είναι πάντα σε απόλυτη συνεργασία με τον παραγωγικό ιστό της Πολιτείας ώστε κάθε καινοτομία κάθε νεοτερισμός να εφαρμόζεται άμεσα προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας.

1.14. Η Παιδεία στην Ελλήνων Πολιτεία θα είναι το πανίσχυρο εργαλείο για την παραγωγή Ελλήνων Πολιτών με κρίση, επίγνωση και αυτογνωσία έτσι όπως πρέπει να είναι κάθε Έλληνας «Πολίτης».

1.15. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στους εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας. Το λειτούργημα του εκπαιδευτικού στην Ελλήνων Πολιτεία είναι ύψιστο. Οι δάσκαλοι των Ελλήνων οφείλουν να προάγουν μόνο το πραγματικό και αληθινό και με κανένα τρόπο το δογματικό. Η Ελλήνων Πολιτεία για το τεράστιο έργο που θα παρέχουν θα τους τιμά και ηθικά και οικονομικά. Είναι όμως υποχρέωση τους να προάγουν με τον πιο άρτιο και άριστο τρόπο το Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα δηλαδή τις Αξίες, τις Αρχές και τους Πολιτειακούς μας νόμους γινόμενοι οι ίδιοι φορείς αυτών. Οφείλουν προτάσσοντας την υποχρέωση έναντι του λειτουργήματος τους να υπερβαίνουν κάθε προσωπική τους ή οικογενειακή τους κατάσταση και να υπηρετούν άριστα την θέση για την οποία τους θεώρησε άξιους και τους έδωσε η Πολιτεία. Η Πολιτεία θα τους επιβραβεύει για τα αποτελέσματα της μετάδοσης του Ελληνικού Αξιακού Συστήματος, των γνώσεων, της κριτικής ικανότητος των εκπαιδευόμενων αλλά θα τους τιμωρεί για κάθε διαστρέβλωση του Αξιακού μας καθώς και κάθε συμπεριφορά τους η οποία προσβάλλει, θίγει, μειώνει την οντολογική θέση κάθε Έλληνα Ιθαγενή εκπαιδευόμενου καθώς και την προσωπικότητά του. Θα τιμωρείται σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας.

2.0. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

2.1. Η Ελλήνων Πολιτεία σε όλους τους Δήμους θα προσφέρει Διαρκή Ελληνική Παιδεία.

2.2. Θα κατασκευαστούν χώροι Διδασκαλίας και φιλοξενίας για όλες τις ηλικίες, με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς με άξονα Διδασκαλίας την Γραμματεία μας και την αναβάθμιση σε κάθε τομέα ενδιαφέροντος των Πολιτών που θα ακολουθούν το πρόγραμμα. Στοίχημα της Πολιτείας είναι η αναβάθμιση ολόκληρης της κοινωνίας εντός του Ελλάνιου Αξιακού συστήματος. 

2.3. Θα οργανωθούν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους Έλληνες όλων των ηλικιών. Θα επιδοτηθεί ένα «τέλος εκπαίδευσης» για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά, ώστε να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τα προγράμματα ή να οργανώνουν τέτοιες συνεδρίες και προγράμματα για «επανεκπαίδευση και επανακατάρτιση», ούτως ώστε, ο κάθε Έλληνας να ενημερώνεται για τις νέες προοπτικές, τα νέα επαγγέλματα, νέες δεξιοτεχνίες, τέχνες, γινόμενοι όλοι παραγωγικότεροι πολίτες.

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο,

  • Η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ:
Ε.ΣΥ. ΚΩ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ 34
ΤΗΛ: 6970566052
Email: manos180474@gmail.com
https://emmanouilchatzidimitriou.blogspot.com/
Twitter: https://twitter.com/EmmanouilChatz2

ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΗΙΣ
https://radio-aighis.blogspot.com​​​
http://radioaighis.ga​​
http://tvaighsi.ga​​
https://www.facebook.com/radiotvaighis​​
https://www.youtube.com/channel/UC5hIMB7pTuak5YNl3t1pskg

================================

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ