Χρόνος ανάγνωσης: 11 λεπτά

Ο ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΧΩΣ ΣΠΙΤΙ

Ο ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΧΩΣ ΣΠΙΤΙ
Ο ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΧΩΣ ΣΠΙΤΙ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “STREAMΑΔΙΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 6-11-2020.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ “ΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ (06/11/2020) ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ: N. 4738/2020.

ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΔ , ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ  ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ Ν.4738 -27/10/2020, ΩΣ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. 275 ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΛΙΓΩΝ ΞΕΝΩΝ FUNDS.

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ  Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΛΗΓΕ ΤΟΤΕ, ΑΞΙΑΣ ΜΟΛΙΣ 30,1 ΔΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012.

ΩΣΤΟΣΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΕ Η ΧΩΡΑ. Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΚΤΟΤΕ  ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝ Β ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ. ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΜΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΧΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΑΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 233 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ. ΑΦΟΥ ΛΟΠΟΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΜΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ 233 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ. ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ:

ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ;

ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ν.4738/2020 ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ  ΠΤΩΧΕΥΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ. ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΙ.    

ΛΟΙΠΟΝ KAΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΣ ΘΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ, ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ (ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΠ).

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΙΝΗΤΑ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΚΛΠ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ ΜΕΝ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ ΔΕ ! ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ…

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ !! ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ! ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.

ΠΩΣ ΝΟΕΙΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ; ΜΕΤΑ ΤΑ 12 ΕΤΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ.  ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΕΙ !!  ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ;

ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ  EKTΡΩMATIKO ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,  ΥΠΟΓΡΑΦΟNTAΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ: ΗΔΗ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 190.000 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ;  ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΗΔΗ Ο ΑΝΑΠΛ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΚΑΚΑΚΗΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΡΟΝΟΜΝΗΜΟΝΙΟ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΩΣ ΦΟΡΟΥΣ.

Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΕΥΝΟΪΚΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΖΙΡΩΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΝΔ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΝΕΚΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.  ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η Ν.Δ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΘΗΚΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ.  ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΧΘΡΙΚΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΠΑΡΤΕ ΠΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ.

ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 4Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΗΝ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2016. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ !

ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ :

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ  ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΞΙΑΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

ΜΠΑΙΝΕΙ X ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ.  ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΗΣΤΑΡΤ ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ !

ΕΠΟΜΕΝΩΣ  ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. (ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝ ΕΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ – ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ). ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ.  ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΝΤΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΜΑΣ !

ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΤΟΥ ΟΡΓ. ΗΝ. ΕΘΝΩΝ . AΠO TA 2,3 TΡΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΩΣ ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ. ΠΟΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ,  Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ  ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ, ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΕΙΤΕ ΜΕΣΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΕΙΤΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ.  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ.

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΚΗ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΤΑΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ, ΜΕ ΕΚΘΕΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΕΔΩ :https://www.e-nomothesia.gr/kat-oikonomia/nomos-4738-2020-phek-207a-27-10-2020.html

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ

ΠΗΓΗ




ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:

http://www.radioargw.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Χρόνος ανάγνωσης: 11 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 11 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ