Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ OFFSHORE ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ - ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ OFFSHORE ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ – ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ OFFSHORE ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ – ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ. ΕΜΦΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΔΙΚΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΥΛΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙΕΡΑΡΧΕΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ ΑΥΤΩΝ. [ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ]

ΩΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΤΥΠΙΚΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΕΔΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΕΥΠΟΡΑ ΚΡΑΤΗ. ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣ OFFSHORE, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. TA ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΙΧΝΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Ή ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΗΛΗ ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΜΑΡΕΙΑ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ Ή ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΠΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ. 

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΠΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ OFFSHORE ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΜΕ 2015 ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΙAΝΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ.

ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ Ή ΚΑΙ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ Ή ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΑΝΑ ΕΞΩ; ΜΑ ΜΕ OFFSHORE ΦΥΣΙΚΑ! ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ. 

ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΑ. Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ. ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ; ΟΧΙ. ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΓΕΣ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ  https://erifylh.blogspot.com

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΒΕ ΤΗΝ ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 2 23-5-2019
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΤΙΟΥ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΣΤΟ ΗΧΩ NEWS 10/9/2018
Θεατρικό έργο "ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ" ή "Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘ' ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ", του συγγραφέα Κώστα Λεϊμονή...
19-2-2019 ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!! 003
ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Φ.Π.Α. - ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΦΠΑ ;; ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΘΥΜΩΣΕ !! - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΘΑ ΕΛΈΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ. Όποιος μπορεί να διακρίνει το μέγεθος και τις συνέπε...
Βίντεο ντοκουμέντων ΟΤΑΝ ΤΣΙΟΔΡΑΣ & ΣΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΑΛΛΑ
ΔΩΡΕΑΝ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.