Reading Time: 5 minutes
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ (Α)ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ (Α)ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ (Α)ΠΡΟΣΩΠΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Ή ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣΕΙ Η ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ.

ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΑ Α.Φ.Μ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ. Ή ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΟΝΤΑ, ΑΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ; 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ Ή ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ; AN EΙΣΑΣΤΑΝ ΥΓΙΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ.

ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ.

ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΔΗΛΑΔΗ Α.Φ.Μ.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ; 

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΝΑ  ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ; ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ; ΟΧΙ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΔΙΟ. ΚΑΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙΣ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. 

ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.

ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

[googleapps domain=”drive” dir=”file/d/0BxgJ_bdhEQf-MVpKVmxoMTY3Ync/preview” query=”” width=”640″ height=”480″ /]

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=W30-8CH0F6M]

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=iDWSWDPbcow]

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

 Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

     ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ  https://erifylh.blogspot.com

ΤΡΙΠΤΥΧΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ- ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3-7-2019
Ο ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΧΩΣ ΣΠΙΤΙ
Μετά την Ιταλία... και η Βρετανία αποφάσισε προσωρινή παύση πληρωμών στα στεγαστικά
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ... ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΟΤΙ ΚΟΜΠΙΝΑ & ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ... ΕΘΝΙ...
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ
Μπουγέλωσαν τον Τσίπρα έξω από το Εφετείο
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; - ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΤΖΑΡΗΣ -ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV
Οι τράπεζες που ανακεφαλοποίησες εσύ δανείζουν την «επένδυση» του Λάτση
ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ
ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ