Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Η K. ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΧΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.

ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ?  ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ?? ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ…

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.  Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ   ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ  ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ – ΔΟΓΜΑΤΑ – ΧΡΩΜΑΤΑ.       
ARVE

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΓΕΩΡΓΙΑ_ΒΑΓΕΝΑ ΤΗΛ.:,6997255597 & 6993013015 – e-mail: georgiavayena@gmail.com – IΣΤΟΤΟΠΟΣ: https://georgiavayena.blogspot.comTWITTER: https://twitter.com/georgiavayenaFACEBOOK: https://www.facebook.com/georgiavayena ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΤΗΛ.: 694 646 2949 – e-mail: amfiktyonia.alximistes@gmail.com

ΠΗΓΗ


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ