ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΕΣΗΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Η ΠΑΡΕΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΠΛΕ, ΠΡΑΣΙΝΗ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ. 

  ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ, Ο ΜΠΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ. ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΕΦΑΓΕ ΨΩΜΙ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΗΛΙΞ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ‘Η Ο ΤΡΑΜΠ Ή Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΡΩΜΙΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟN ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ.  


  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΤΟ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΝΗ. ΡΩΤΑΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ”ΝΑΙ” ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ. 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ”ΔΙΚΟ ΤΟΥ”.


 Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΟΥΛΟΣ. ΜΟΝΟΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΛΕΦΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ. 


  ΜΕΤΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟ. Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΤΑΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ.


ΕΔΩ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΡΙΔΑ. ΕΣΥ ΛΕΕΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ. 

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ.

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ  https://erifylh.blogspot.com

e-synews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: