ΤΑ ΦΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

ΤΑ ΦΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΑ φυτα, ΟΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ εγκεφαλο. 

ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ:

18 + 13 + 7 + 28 = 66 ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ
18 + 13 + 7 + 28 = 66 ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ

ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ 66 ΤΩΝ φυτων, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ (6 ΕΞΙ), ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (6 ΕΞΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΤΑ ΦΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΤΑ ΖΩΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΤΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΖΩΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ.

ΤΑ ΠΤΗΝΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΟΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΠΤΗΝΑ, ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ, ΤΑ ΨΑΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ.

ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ. ΟΠΟΥ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ, ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.

ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ.

ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΨΑΡΙΑ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ωκεανους ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΥΔΡΟΒΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ, ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΑΡΚΟΒΟΡΩΝ ΨΑΡΙΩΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΔΑΤΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΑ. ΑΡΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ.

ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΤΕΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ,

ΟΠΟΥ ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ,

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΕΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ (ΦΥΤΑ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ (ΖΩΑ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΤΟΜΑ (ΜΕΛΙ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ.

ΣΥΝ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 21% ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ Εγκεφαλο, ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 66 ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ, ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 66 ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ 6 + 6 = 12 ΔΩΔΕΚΑ,ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ,

ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΣΕΛ. 518 – 520)

“Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ-ΜΑΩΝΑ”

“Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ-ΜΑΩΝΑ”

https://www.aitherikigrafi.gr/oliki-olotita-monadas-triadas

ΠΗΓΗ: https://erifylh.blogspot.com