ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ, ΔΕΙΧΝΩ ΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ.

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ
ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΔΥΟ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΙΟ, ΣΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΡΩΩΝ, ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚ(Ε)Σ ΤΙΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ Φ(Υ)ΛΑΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΥΛΑΚ(Ε)Σ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ Φ(Υ)ΛΑΚΕΣ.

ΦΥΛΑΚ(Ε)Σ ΧΩΡΙΣ Φ(Υ)ΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚ(Ε)Σ! ΑΡΑ Φ(Υ)ΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚ(Ε)Σ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

ΟΙ Φ(Υ)ΛΑΚΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Φ(Υ)ΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚ(Ε)Σ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ Φ(Υ)ΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ Φ(Υ)ΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΗ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

«ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΩ.»

ΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΠΡΩΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΩΣΠΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΖΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΒΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΩΣΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.
ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ Η ΑΧΡΟΝΗ ΑΠΕΙΡΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ  ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ  ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.

ΑΠΕΙΡΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚ(Ε)Σ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ Φ(Υ)ΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙ Φ(Υ)ΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ.

ΟΙ Φ(Υ)ΛΑΚΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ! ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΩΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΣΕΛ. 850 – 853 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ...
ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ 12 ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ
ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΕ ΣΩΣΤΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΤΑ ΘΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ
Ο ΝΟΥΣ ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ
Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ 1, 0, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 (ΜΕΡΟΣ 1...
12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ 12 ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΥΜΠΟΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ...
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ
ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ
ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΔΙΚΟ
Η ΦΤΙΑΧΤΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ