ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ!!! ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ!!! ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ!!! ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΔΙΚΟ, ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΗ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΡΥΠΑΡΕΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ: ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.

«ΒΕΒΑΙΩΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΤΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΒΔΕΛΥΡΟΣ ΜΙΑΡΟΣ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ. ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΣΕ 50-100-200-500-1000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΗΙΝΑ, ΘΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ».
Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ: ΑΔΑΜ Ή ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ, «ΠΟΥ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΝΟΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ».

ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΗΜΙΤΡΕΛΗ, ΑΝΟΗΤΗ, ΣΑΘΡΗ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΔΑΜ – ΑΔΑΜ.

«ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΩΝ, ΚΕΝΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΙΑ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΟΗΣΙΑ. ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
«ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΔΩ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΩ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ».

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΟΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΜΑΥΡΑ ΜΙΑΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΡΗ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΨΕΥΔΟΣ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ??????
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΓΕΛΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ? ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΑΜ, «ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΑ».
ΑΓΑΛΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ – ΑΘΗΝΑ – ΕΛΛΑΣ – PHOTO BY ANTON XARALAMPOYS

ΚΑΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΖΩΩΔΗΣ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΥΒΡΙΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ, ΔΗΘΕΝ ΣΑΡΚΙΟ, ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΜΟΡΦΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ , ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ, ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΠΗΛΟ, ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ???

ΚΑΙ ΦΥΣΗΞΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΝΟΗ? ΠΟΥ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΒΡΩΜΑ, «ΑΓΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΑΓΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΙΔΙΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.
ΘΥΜΩΝΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ», ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΤΑΡΤΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΟΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΖΩΟ ΑΥΤΟ, Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΖΩΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ.
ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ!!!
ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΣΟΥ, ΑΔΑΜΑΝΤΑ. ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ? ΤΟΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ!
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ.
ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ, ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΞΕΝΙΣΤΕΣ,ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.
ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΣΕΛ. 811-814 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: