ΟΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2
ΟΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

ΟΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ) ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΕΙ, ΑΚΟΥΩ ΔΑΣΚΑΛΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ:
“ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!”
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 180 ΝΕΚΡΩΝ (ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΟΥΝ) ΑΠΟ COVID19 (ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΚ ΤΟ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΕΙ) ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ “ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ” (ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ) ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΑ 74 ΕΤΗ (ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ), Ο ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΣ 35 ΕΤΩΝ (ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΖΥΓΙΖΕ 200ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΕΙΧΕ COVID19… OK ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ BIG FARMA) ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ 102… ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.
ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ. ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΟΨΩ ΤΟΝ ΕΙΡΜΟ ΜΟΥ.
 

ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ:

 ΓΟΝΕΑΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ (ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΟ):
“ΔΑΣΚΑΛΑ… ΕΙΣΑΙ ΣΤΆΛΗΘΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ; ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΟΜΠΟΤ;”
 
ΔΑΣΚΑΛΑ-ΟΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ-ΟΣ ΜΕ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ (Ε ΝΑΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ):
“ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ). Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ “ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ”, “ΦΙΛΙΑ”, “ΕΡΩΤΑ”, ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ “ΔΙΑΦΩΝΙΑ” ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΝΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ).
ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΙΚΑΝΟΤΕΡΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ (ΔΗΛ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ) ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΙΚΑΝΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΟΛΑΨΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ BIG FARMA, ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ Μ.Κ.Ο., ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΑΚΟΥΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ-ΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΜΩ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ-ΟΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ -ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ’ΟΛΑ- ΦΘΟΝΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ.”
 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΟΝΕΙΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ…

ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ “ΔΙΑΛΟΓΟ”; ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ;

ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ"...ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΡΕΣΙΩΝΗ......
ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑ...
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΟΜΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Σ...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Απίστευτο: Κατήργησαν το «η» και το «ω» από τη νέα Ελ...
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΦ...
ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ ΑΣΤΕΓΟΣ - ΑΠΟΡΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΥΟΜΕΝΟ - ΑΜΑΛΙΑΔΑ
26-01-2019 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ...
10-2-2019 ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΟΙ "ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ" ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ...
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ το Καθεστώς ερεθίζει στοχευμένα τον.....
Ξέρετε να βάζετε αντιολισθητικές αλυσίδες; έρχονται χιόνια
Έλεγχοι για μαύρο χρήμα και σε συναλλαγές κάτω των 1.000 ευρώ! (ΑΠΟ 50€)