Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΟΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1
ΟΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

ΟΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

ΑΥΤΗ Η ΝΟΣΗΡΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΕΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
 
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

 

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ, Ο ΑΣΤΡΟΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΔΑΜΑΤΕΡ) ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
 
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

 

ΟΜΩΣ…

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ.
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΕΜΕΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΣΑΝ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟ ΡΟΜΠΟΤ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΓΕΡΑΣΩ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ…
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ).

 

ΡΕ ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΕΝ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΔΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ) ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΡΗΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ:

“ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ”.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ