ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΖΗΤΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ
ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΖΗΤΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ

ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ – Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΖΗΤΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΠΟΣ, ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ.
.
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΘΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΑΖΕΣ.
.
ΠΡΙΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΖΥΜΩΣΕΩΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ. ΛΟΓΩ ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΧΕ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ (ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ) ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ (ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ) ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΥΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΦΗΣΕ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕΣΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΕΜΑΛ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ).
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ “ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ”. ΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΟΚΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ (ΚΡΑΤΟΣ 100 ΕΤΩΝ) ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ (ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ).
.

ΣΗΜΕΡΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ (!) ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΛΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΕΘΝΩΝ ΖΥΜΩΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΦΟΡΑ.

ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΜΩΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΑ, ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΜΕΣΩ ΦΟΡΕΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΩΣ ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΔΙΘΥΡΑΜΒΩΝ ΤΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ.

ΑΦΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ (ΞΑΝΑ).

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΕΞΙΣΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΚΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΨΕΜΜΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΟΙ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ;
ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΗΜΑ Ή ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ Ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΗ.
.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: