ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.
ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΘΦΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ, ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΚΟΥΒΑΛΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
TΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ Ή ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ.
ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ.
ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ή ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ, ΩΣ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ, ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΔΙΚΟ, Ή ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ Ή ΝΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΒΛΑΒΗ, ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ,.

Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΗΣ.

ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ.

Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΟΡΙΖΕΙ, ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΑΡΚΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ.

ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΡΚΙΟ. ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΟ. ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΝΕΑ ΣΑΡΚΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600  ΣΕΛ. 787-788-789-790 ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com     ΠΗΓΗ : e-synews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΣΟΔΑ 35 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 50 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΤΑ 47 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΥΣΙΜΑ 150 ΔΙ...
ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΦΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΘΕΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ 3.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ
22/11/2015 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΥΡΙΧΗ ΕΛΒΕΤΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)
ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ... ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ 19/11/2017 (απομαγνητοφώνηση)
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ FRESH RADIO ATHENS 25-3-2019 ΩΡΑ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΩΡΑ ...
ΠΕΝΤΑΔΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ "ΑΝΑΣΑ"
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ HELLAS FM ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ...