Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Κορονοϊός: Ξεχάστε το Πάσχα στο χωριό-Μπλόκα, βαριά πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις στους «πονηρούς»
Κορονοϊός: Ξεχάστε το Πάσχα στο χωριό-Μπλόκα, βαριά πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις στους «πονηρούς»

Κορονοϊός: Ξεχάστε το Πάσχα στο χωριό-Μπλόκα, βαριά πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις στους «πονηρούς»

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Εντατικοποίηση των ελέγχων και αυστηροποίηση των μέτρων μέχρι και τις 27 Απριλίου, προκειμένου να περιοριστεί η κυκλοφορία τις ημέρες του Πάσχα και να αποφύγουμε την εξάπλωση της επιδημίας, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Tίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, η μάχη συνεχίζεται και ο Απρίλιος είναι ένας σημαντικά κρίσιμος μήνας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Είναι σημαντικό, πρόσθεσε, να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο, ιδιαίτερα τις ημέρες του Πάσχα για να προφυλάξουμε όσα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. «Γι αυτό και η ανάγκη να προστατεύσουμε την ύπαιθρο και κυρίως όλους όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες επιβάλλει αυστηροποίηση των μέτρων. Η οποιαδήποτε προσπάθεια μετακίνησης από τα αστικά κέντρα προς την ύπαιθρο δημιουργεί προϋποθέσεις μεταφοράς του ιού και αυτό δεν μπορούμε ούτε να το ρισκάρουμε ούτε να το επιτρέψουμε». ….

Εντατικοί έλεγχοι

Από τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης 8 Απριλίου στα διόδια σε όλη την επικράτεια, αλλά και σε όλες τις διαδρομές στις εθνικές οδούς, τους παράδρομους και σε περιφερειακούς δρόμους από και προς τα αστικά κέντρα η ΕΛΑΣ εγκαθιστά σημεία ελέγχου των μετακινήσεων όλων των ιδιωτικής χρήσης οχημάτων, αλλά και κάθε οχήματος σε 24ωρη βάση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χρήστος ΤσιμπούκηςΗ παραμονή κρατουμένων σε καταστήματα κράτησης υπερπλήρη άρα χωρίς να διασφαλίζεται η ταχθείσα υπό της πολιτείας σωματική απόσταση, οι ελλείψεις σε ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό τόσο για υγιείς όσο όμως και για χρόνια πάσχοντες ή υπέργηρους κρατούμενους δεν συμβαδίζει με τις γενικές κρατικές επιταγές προς διασφάλιση της υγείας μας και μη μετάδοσης του ιού.

Αποφυλάκιση Παπαντωνίου: Και για ποιο λόγο έχει παραπάνω αξία η ζωή του Παπαντωνίου από οποιονδήποτε άλλο Έλληνα πολίτη , που του παρείχατε ειδική μεταχείριση επικαλούμενη την πανδημία του κορονοϊού.

ΕΘΝΟΣ: Κραυγές αγωνίας φυλακισμένων γυναικών για μάσκες, αντισηπτικά και γιατρούς Ζητούν σχέδιο αποσυμφόρησης των φυλακών ενώ καταγγέλλουν ότι πρέπει να πληρώσουν για όλα

Εξέγερση στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας μετά τον θάνατο 35χρονης Συγκρατούμενες της κατήγγειλαν ότι είχε όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού.    

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ