Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Reading Time: 32 minutes

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ Γ 20/12/2019

ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΤΣΙΚΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΄Γ  20/12/2019

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ.

ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΝ Κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ  Μ.Κ.Ο ΤΟ ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ‘ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” Ο Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.

ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ, ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΙΤΙΣΗ ΜΕ ΣΤΕΓΗ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΞΟΔΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΤΛ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΜΗΜΕΝΟ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΥΤΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΤΛ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΡΩΣ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ- ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ- ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ, ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΘΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΔΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ, Ή ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΑΔΡΑΝΗΣ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ  ΚΟΙΤΑΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ!

ΚΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.,

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΑΝ ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΙΚΟ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ. Ο ΝΟΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΤΛ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ  ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ.

ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ WIKIPEDIA ΤΙ ΕΣΤΙ “ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΙΔΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ Ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ” ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΒΑΣΙΜΟ;

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ. ΤΑ SITES ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΟΓΜΑ.

“ΔΟΓΜΑ” ΚΑΤΑΡΧΗΝ “ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ”

“ΘΡΗΣΚΕΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ.

 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ “ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ”

ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ

“ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΙΔΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ Ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ”

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ή ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΤΗ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.

ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ.

ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ; ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ. ΜΙΑ ΧΑΟΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΤΟΥΜΕ Κ.Ο.Κ.

ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ, Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ, Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΤΛ.

ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ;

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΕΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ…

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΕΓΩ ΚΡΑΤΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΡ. 5 ΤΟΥ 1844 ΟΘΩΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΟΘΩΝΑ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ 16 ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ..,

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ 16 ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ.

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ, ΚΑΘΟΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ,,,. ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΕΧΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ, ΤΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ” – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΛΕΞΗ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ- ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΙ…

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1844. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ “ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ”

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΣΤΟ ΦΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ. ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΑΡΘΡΟ 1

Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΣΑ ΔΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΩΛΥΤΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ  ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΤΛ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε, ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

ΑΡΘΡΟ 2

Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΦΑΛΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΩΣ ΗΝΩΜΕΝΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΟΔΟΞΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΡΟΥΣΑ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΩΣ ΩΣ ΕΚΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕ ΙΕΡΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΕ ΔΕ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΥΠΟ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ.

 ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ Ο ΟΘΩΝΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΟΘΩΝΑ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ 16 ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 36

Ο  ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΘΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΟΘΩΝΑΣ:

“ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ…” –ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΡΑ, “ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ; ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΕΙΝΑΙ “ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ”

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..

 ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝ ΟΡΚΟΝ:

ΟΜΝΥΩ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…”

ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ:

ΝΑ ΦΥΑΑΤΤΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ..” ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

“ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΝ…”

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΥΠΙΟΣ ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ…

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΒΑΣΙΛΕΩΣ, ΑΙΜΑΤΟΣ.

“ΠΑΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.”

ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΝΟΜΙΚΑ. ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ!

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΤΙΣΕΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ.

ΑΠΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ  ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΦΕΚ. ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΦΕΚ. ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΤΛ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;;

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ. Η ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ  ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΑΡΑ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΕΧΟΥΝ.

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ. ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ  ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ “ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε” ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΚΟ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ,

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΜΚΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ, ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΚΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1844  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΤΛ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΚΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΕΤΗ -ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 2006, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2018- ΑΥΤΗ Η ΜΚΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 5, 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΚΟ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ 16 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 5,1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΟΙΝΗ 16 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ.

ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ; ΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ. ΔΗΛΑΔΗ Η “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ” ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟ;

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝς

ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ, ΑΔΡΑΝΗΣ, ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΜΕ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Β’ ΚΑΙ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.,

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΑΜΕ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.,

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΑΒΕΣ, ΑΠΟΔΟΧΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΤΛ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΤΑ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ Ο 2456 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΚΕΦ. Α’

ΠΕΡΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑΤΑΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΤΑΤΟΥΡΚ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΤΛ.

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΒΑΦΤΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ.

ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΚΗ. ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ.

 ΑΣ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ.

ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ.

ΑΡΘΡΟ 1 … ΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΙ ΜΟΝΙΜΩΣ … ΚΑΙ Λ ΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ Π ΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΚΡΑΤΟΣ

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ. ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΤΣΙ;

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΝΑΙ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ  2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1920

“ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΣ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ Ή ΕΝ ΖΩΗ, ΑΙ ΙΔΙΑΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΙΑ ΕΡΑΝΟΥΣ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  Ή ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Ή ΤΙΝΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ.

ΕΤΟΥΔΕ ΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΤΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ”

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 23 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.

“ΤΑ ΥΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΤΑ ΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΣΧΑ – ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ- Ή ΑΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΑΖΥΜΩΝ Ή ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΝ ΠΑΣΧΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΕΝ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΤ’ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΔΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ, ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1920 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΤΛ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.  ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ’ ΜΑΣ ΛΕΕΙ:

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΙΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑΣ ΕΙΣ ΑΛΛΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΗ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΞΑΣΕΙ!

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΜΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ 500 ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ. ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” ΚΤΛ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΜΟΥΝΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΨΗΦΙΣΑΝ, ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ!!

ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΑΓΙΚΟ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΟΞΥΜΩΡΟ;;;

 ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΛΙΚΑ;;;

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ; ΝΑ ΑΝΕΛΙΞΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΑΓΙΚΟ;

ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

 Ή ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,

ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

 ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ;

 ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΨΗΦΙΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;;;

 ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ. ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!

ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ, ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΝΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ INFO. ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ. ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ. ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ: ΠΑΙΞΤΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.. ΘΥΜΑΣΑΙ..

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ  ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ Ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙ ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΑ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΤΛ. ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΤΛ.

ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΠΩ.. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΣΘΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΝΟΙΚΙΟΣΤΑΣΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΣΟΔΑ. ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΤΟ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ” ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΑΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΤΙΖΟΥΝ, ΤΟΠΟΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ. ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΔΩΡΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΨΩΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΕΤΟ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! ΑΛΛΑ 5000-10.000 ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΧΕΙΣ. ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΔΙΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ. ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ”.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΒΑΘΜΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΟΡΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΑΡΚΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΔΟΓΜΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΣΦΑΓΕΣ, ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ ΚΤΛ. ΟΛΟΣ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΤΛ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ- ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ!!

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΤΡΑΓΙΚΟ! ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ…

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΝΑΙ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ;

(ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ. ΩΣΤΕ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΦΗ ΗΤΑΝ. ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ,  ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ  ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΕΙΔΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Ο 16 ΧΡΟΝΟΣ ΟΘΩΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝ, ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΠΟΥ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΖΩΣΙΜΑΙΩΝ ΤΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΚ, ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.

ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1836 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ.

ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ SITES ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ 1836 ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΡ. 2 ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΟΘΩΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ.

 ΑΡΘΡΟ 1

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΕΙΣ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΤΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΑΡΟΝ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΛΗΡΩΤΕΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΑΡΘΡΟ 6.

ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΕΠΙ ΕΝ ΕΝΕΧΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΥΠΟΘΗΚΗ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΚΟΠΟΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ. ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥΤΟ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΙΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ…”

ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ “ΕΘΝΙΚΗ” ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΘΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

”ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΙ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΡΩΝ ΝΟΜΟΣ.”

ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΚ 6 ΤΟΥ 1841 ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 1000 ΜΕΤΟΧΕΣ. ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΙΟΙ 500, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΙΝΑΡΔΟΣ 300, ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ 250, 150 ΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΔΡΑΜΗΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ 100 Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 2250 ΜΕΤΟΧΕΣ.

ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΕΚ ΑΡ. 8/1841 ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.

ΑΡ. 1 ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ 5000 ΜΕΤΟΧΑΣ ΕΞ ΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000 – ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ 2750 ΜΕΤΟΧΩΝ.

ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΤΛ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 1000 ΜΕΤΟΧΕΣ.

ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ 1000 ΜΕΤΟΧΕΣ. ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ.

ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Κ.Ι.Σ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΤΛ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Β’ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΜΕ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 376 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟ 2015 ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 1.900.000.000 ΕΥΡΩ.

ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε – ΚΙ ΑΥΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΒΑΛΑΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 588.200.000.

ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ 2.047.200.000 ΕΥΡΩ.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΝΟΗΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑ 2 ΠΟΛΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ: “ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΙΔΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ.

ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΘΟΠΟΙΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΤΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΙΟΝΙΑ. ΦΑΝΑΤΙΣΤΗΚΑΝ. ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΜΕ ΠΙΣΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΤΙ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Ή ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΟΥΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΟΣΟΝ ΠΟΛΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ, ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΨΑΝ ΠΟΤΕ!

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2019 ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΤΛ. ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!

ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑΙ, ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΚΤΛ.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ “ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΤΛ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΝΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, “ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ” ΔΟΓΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ! ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ. Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ, ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕΜ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΚΤΛ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ.

ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΚΟ.

 ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΚΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΛΕΙΨΟΒΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΛΕΝΕ “ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΜΚΟ ΚΤΛ” ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΜΑ ΟΙ ΜΚΟ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΜΩΣ ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΚΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ;

Ο ΣΤΟΧΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ, ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΤΛ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΚΟ.

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΧΤΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΤΡΙΑ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΜΚΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΓΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ! ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΟΥ, ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΤΛ. Ε, ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ Ή ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΠΛΑ ΚΤΛ. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ;

ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΤΕΛΕΙ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ;

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΚΤΛ. ΤΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ; Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ. ΟΥΤΕ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΟΥΜΕ “ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ.. ΜΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ 2014 ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΜΩΣ;

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ;

ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ; ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ; ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ; ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΩ;

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΕΝΔΥΣΗ, ΕΧΕΙ ΣΙΤΙΣΗ, ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ;

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;

ΕΓΩ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΞΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;

ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ;

ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ;

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ;

ΑΝ ΕΣΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΠ’ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!

ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΡΓΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΤΛ.

Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΤΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.

Ν. ΜΕΝΕΓΗΣ: ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΚΤΛ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ.

ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΟΡΚΟ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΡΚΟ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΧΟΥΝ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ  ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. ΩΣ ΚΥΡΙΟ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΤΛ.

ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ ΩΣ ΝΟΗΜΩΝ ΟΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ, ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΑΝ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ.

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2019 ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ. ΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ; ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ; ΜΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, “ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΟΓΜΑ”.. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΣΙΤΙΣΗ, ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!!

ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ..

Α. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ:
https://eleysisradiotv.blogspot.com

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/esydpkm

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:
https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο πόδι ο Ωρωπός για την άφιξη καραβιού με 700 λαθρο μετανάστες από τη Λέρο
ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ...!!!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΖΗΣ: ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ
ΑΝ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗ...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ 14/2/2019 (απομαγνητοφώνησ...
ΧΙΟΣ - ΛΕΣΒΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ - ΤΣΟΥΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΟ! Έρχονται στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού 500 λαθρομετανάστες
ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΙ Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (8/2/2018 απομαγνητοφώνηση ομάδα...
ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ… 26/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΗΧΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ 6/1/2018 (απο...
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΣΟΥ...
ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 2/4/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)