ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ EFSYN ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 10-2-2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ EFSYN ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 10-2-2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ EFSYN ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ EFSYN ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 10-2-2020
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ EFSYN ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 10-2-2020

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΩΣΤΑ) ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΣΥΝΕΔΡΙΟ)ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 8 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , Ή ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ, (ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Μ.Κ.Ο ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΝΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟΥΣ-ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ(ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ – ΕΦΟΡΙΕΣ – ΓΕΜΗ) ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ).

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΜ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΜΕ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΜΗ, ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ.

ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 2018 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΤΟ ΣΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ Ρ) ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 3 ΕΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ 18 ΜΗΝΕΣ 3ΕΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ 1000€ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

ΜΑΘΕΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΣΥΛΕΓΕΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΩΣΤΑ.

ΕΠΕΙΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕ-ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ.

ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ή ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ SDR.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ…

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ 600 ΔΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 600ΔΙΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ 2 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ(67650/2013 ΚΑΙ 107376/2017), ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΝΑΙΡΕΣΕ ΤΑ 600ΔΙΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2 /2017 ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΛΕΓΚΤΑ ΔΕΧΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ… Η ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΡΜΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ..

ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ..

ΚΑΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΥΜΩΝ.. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΘΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3852/2010, ΔΟΜΗΣΕ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΜΕΣΩ 49.000 ΕΡΓΩΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΥΨΟΥΣ 2,3ΤΡΙΣ.

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΟΔΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΔΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 177 ΚΑΙ 178 ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ..

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ 8 ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΡΓΕΣΗ) ΒΓΗΚΕ ΑΘΩΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.