Reading Time: 3 minutes

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.

ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ, ΝΑ ΣΕ ΣΠΡΩΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΛΙΨΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ η ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΚΟΥΡΟΥ η ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΣΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΦΥΤΟ ΖΩΟ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΑ ΕΠΟΧΗ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΜΕ ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΥΡΟΘΕΩΡΙΕΣ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟ ΝΑΡΚΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΙΜΑ ΧΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΔΕΡΦΟ ΣΕ ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΨΕΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΕΣ ΑΓΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΩΣΗ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ?? ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ.

ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ?? ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ?? ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΨΕΥΔΟΣΥΝΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΗ ΠΡΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ??

Η ΛΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΘΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ. ΑΣ ΩΡΟΣΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΩΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΗΠΤΡΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΝΑΙ ΑΞΙΑ ?? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΟΒΕΛΗΜΕΝΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΡΘΙΟΣ ΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΜΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘEΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΞΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Konstantinos Androulidakis

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ 17/2/2...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΕΙΑ 13-10-2019
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ 25-3-2019
ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΘΕΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ 3.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ Καμπόσο Δημήτρη 29/3/2018 (εν.)
Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΔΩΡ
ΓΙΑ ΤΑ 63 ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΞΕΦΤΥΛΟΠ...
Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝ...
ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ……….ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΩΝ