ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝ-ΕΝ-ΝΟΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝ-ΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ?

ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ «ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ»  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ (ΚΑΙ ΟΣΙΟ) ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΛΩΣΣΑ!

ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…..

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΗΔΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΑΦΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩ-ΝΙΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ  ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΝΟΥ!

ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ! ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑ-ΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩ-ΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟ-ΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ!

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ!

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΔΙΑ-ΘΗΚΗ (Η ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΥ) ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑ-ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗ-ΘΕΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜ-ΟΣΙΑ ΘΕΑ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ?

Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ!

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΤΥΜΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΜΙΑΣ ΛΕΞΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.

ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ….

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΘΟΣ (ΟΡΘΗ ΔΙΑ-ΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΥ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΘ-Ν-ΟΣ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ….. ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑ-ΤΗΡΗΣΟΥΝ (ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΝΟΥ) ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΓΙΗΣ.

ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ….ΜΕ ΑΡΜΟ-ΝΙΑ.

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ: ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΝΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΗΜΩΝ ΟΝ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝ-ΕΝ-ΝΟΗΣΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ?

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟ-ΚΡΑΤΙΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ: ΔΗΜΟΣ+ΟΣΙΟΣ. ΟΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΕΡΟΣ. Ο ΙΕΡΟΣ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΗ «ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ». ΟΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝ-ΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η’ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: O ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΘΕΣ- Η’ ΤΙΘΗΜΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΙΖΑ ΒΓΑIΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΘΕΣΗ, ΘΗΚΗ, ΣΥΝ-ΘΗΚΗ, ΘΕΣΜΟΣ, ΘΕΣΜΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΘΕΜΙΣΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΘΕΤΩ, ΘΕΣΜΟΘΕΤΩ, ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΚΛΠ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ. (Η ΠΡΟΣ-ΘΗΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ «ΘΕΟΥ» ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ  ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ).

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΔΙΑ+ΟΙΚΩ. Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΝΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΣ!

ΑΡΑ, Η ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΣΙΟ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΝΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΝΟΥ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥ-ΝΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΕΥΘΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥ-ΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟΥ (ΔΗΜΟΥ) ΠΟΥ ΔΟΜΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ, ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ (ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ NA ΔΟΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑ-ΛΟΓΟ, ΛΟΓΟ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝ-ΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ-ΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ) ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ……

Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΡΕΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟ-ΡΕΑ ΡΕΟΥΝ 12 ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΤΥΜΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Φ-Ο-Ρ-Ε-Α ΡΕΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΡΕΑΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΡΕΑΣ ΜΑΣ ΟΠΛΙΖΕΙ ΜΕ ΕΤΥΜΟ, ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΛΙΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΟΠΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΥΜΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.

ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ.

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑ-ΒΑΣΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako

Κ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: