Χρόνος ανάγνωσης: 11 λεπτά
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ.

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

Αγγελικη Μαροπουλου

ΣΤΙΣ 13-12-2018 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΡΩΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΩΔΙΚΟ 600 ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 600 ΠΥΛΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΔΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ 600. ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΕΣΥ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 12 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΟΑΝΑΛΥΣΗ

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΜΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΜΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ, ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΣΟ ΑΝΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ..,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ.
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΟ ΥΔΩΡ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΜΠΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ.
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΣ- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ « ΑΝΑΓΡΑΦΟΣ»- ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ: «ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ».

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ.
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΑΡΚΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ… ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ;
ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΟΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.
Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΛΕΞΗΣ ΚΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ, ΑΔΙΚΩ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΣΤΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΙ….ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 600 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ».
ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΕΚΠΤΩΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗ,
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑΙ! ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΝΑΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΡΩΕΣ ΟΠΟΥ ΑΝΕΛΙΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ Ή ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ α ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ α, ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ.

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΆΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ ΤΟΥ. ΑΚΟΥΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΥ.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΙΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΡΩΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΕΙΤΕ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 600 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,
ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΡΩΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΥΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ «ΜΕΛΛΟΝ» ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.

ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΆΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΩΝΙΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΗΣ, ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΕΝΑΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΆΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
ΆΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΟΥ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΔΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΔΙΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, ΆΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙ- ΠΕΔΙΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΆΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ, ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ.
ΚΙ ΈΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ. ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ,
ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ. ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.

ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΛΙΓΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ, ΟΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.
ΈΤΣΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.

ΆΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΚΙ ΈΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.
ΆΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΟΠΟΥ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΆΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΤΟΜΑ. ΟΧΙ!

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΆΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

ΆΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΣ «ΑΤΟΜΟ» ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΆΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ.. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ; ΆΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΆΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΛΟΙΕΣ ΦΤΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΤΕ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ, ΘΑ ΠΩ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΨΕΥΔΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΔΗ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΚΟΣΜΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ Ή ΣΕ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΑΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΖΥΜΩΣΗΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.
ΆΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΆΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ Ή ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΓΕΝΕΕΣ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΑΝΕΛΙΣΣΕΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΚΛΟ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΡΩΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΜΕΝΟΣ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΈΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΨΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΚΙ ΈΤΣΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΟΜΩΣ ………..ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

https://kosmotheasi.com

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ 2168009810

Χρόνος ανάγνωσης: 11 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ