Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Υφυπουργός Οικονομικών: Εκατομμύρια ευρώ πλήρωσαν οι Έλληνες για την περίθαλψη των “μεταναστών”
Υφυπουργός Οικονομικών: Εκατομμύρια ευρώ πλήρωσαν οι Έλληνες για την περίθαλψη των “μεταναστών” Υφυπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης

Υφυπουργός Οικονομικών: Εκατομμύρια ευρώ πλήρωσαν ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ οι Έλληνες για την περίθαλψη των “μεταναστών”

Κατερίνα Ν.  ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ??
ΕΦΥΓΕ Ο ΑΞΕΛ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ???

  Κανένας ΟΗΕ η Ε.Ε. δεν πλήρωσε για τους λαθρομετανάστες όπως μας έλεγαν! Εκατομμύρια ευρώ από τις τσέπες των φτωχών Ελλήνων, για λαθρομετανάστες.. Κυνική ομολογία από τους πολιτικούς. Και τις δεκάδες χιλιάδες μερίδες που μαγειρεύει καθημερινά ο στρατός ποιος τις πληρώνει; Και τις μετακινήσεις με πλοία του πολεμικού ναυτικού ποιος τα πληρώνει για να μετακομίσει η Αφρική και η Ασία στην ενδοχώρα; Όλα από τις τσέπες των Ελλήνων! Οι Έλληνες δεν έχουν να βάλουν πετρέλαιο και κρυώνουν αλλά ποια ΜΚΟ θα νοιαστεί για αυτούς;

Της Ναντίν Χαρδαλιά (ΣΚΑΙ)
Για λάθη επιμέλειας με αποτέλεσμα τη μετακύλιση του κόστους περίθαλψης προσφύγων και μεταναστών στους φορολογούμενους, κατηγόρησε ο Υφυπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, την απελθούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας ότι παρότι οι εν λόγω δαπάνες μπορούσαν να εξαιρεθούν προσμετρούνταν στις συνολικές δαπάνες της κυβέρνησης αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τα έξοδα και άρα τις φορολογικές υποχρεώσεις των πολιτών.

Κατά την συζήτηση του απολογισμού της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2017 στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο κ. Σκυλακάκης, ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Μυτιλήνη που σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος του προσφυγικού.

Διαβάστε:  Νοτοπούλου: «Δεν υπάρχει “ταβάνι” στην υποδοχή προσφύγων».. (Δηλαδή να περιμένουμε εκατομμύρια; 38;;;)

«Υπήρχαν κάποια λάθη? επιμέλειας. Για παράδειγμα τα νοσοκομεία. Δεν κατέγραφαν στα σοβαρά τις μεταναστευτικές και προσφυγικές δαπάνες και δεν έβγαιναν από το αποτέλεσμα της κυβέρνησης όπως είχε δικαίωμα να κάνει η κυβέρνηση Το πιο χαρακτηριστικό. Στα στοιχεία που πήραμε ως κυβέρνηση και ρωτήσαμε ποιες δαπάνες είχαν με αλλοδαπούς και μετανάστες μας είπαν ότι στο νοσοκομείο της Λέσβου δεν υπήρχαν δαπάνες μεταναστών και προσφύγων. Αυτά είναι λεφτά με τα οποία φορολογούμε τον κόσμο για να πετύχουμε τον στόχο. Άρα υπάρχει ένας προβληματισμός μου για την επιμέλεια με την οποία έγινε η δημοσιονομική διαχείριση», σημείωσε ο ίδιος.

Ο Υφυπουργός Οικονομικών ανέφερε επίσης πως το συνολικό οικονομικό βάρος που επέφερε η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2016 – 2018 στους φορολογούμενους ανέρχεται σε τουλάχιστον 30 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΠΗΓΗ : skai.gr

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… ΕΣΥ;;;

Ο ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Διασυρμός της Ελλάδας από την ασυλία Μητσοτάκη σε Τραπεζίτες για την διαγραφή…

Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου σε εντεταλμένη υπηρεσία διάλυσης του έθνους – βιντεο

Η ΜΚΟ της Εκκλησίας θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την νομική παροχή ασύλου στους αλλόφυλους…

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ…

Εργαζόμενοι ΔΕΗ: Ξεκινάμε διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα, τα νησιά και την Κρήτη

«Εξαπατημένοι» Δηλώνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ – «Καζάνι που βράζει» είναι η ελληνική κοινωνία… ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ