Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Στο επίκεντρο του ΔΝΤ η Ελλάδα – Επιμένει σε μείωση του αφορολόγητου και περικοπή των συντάξεων
Στο επίκεντρο του ΔΝΤ η Ελλάδα – Επιμένει σε μείωση του αφορολόγητου και περικοπή των συντάξεων

Στο επίκεντρο του ΔΝΤ η Ελλάδα – Επιμένει σε μείωση του αφορολόγητου και περικοπή των συντάξεων

Η έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και θα αναφέρεται στα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης, όταν κατά την εκτίμησή του σημειώθηκε οπισθοχώρηση σε συγκεκριμένες μεταρρυθμιστικές δεσμεύσεις με χαρακτηριστικότερες τις παρεμβάσεις στην αγορά εργασίας και την αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά και την καταβολή του έκτακτου κοινωνικού μερίσματος υπό μορφή 13ης σύνταξης.

Το ΔΝΤ δεν μεταβάλλει τη δέσμη συστάσεων προς την ελληνική κυβέρνηση και μέσω της έκθεσης του άρθρου 4, προσχέδιο της οποίας έχει ήδη στείλει σε κυβερνητικά στελέχη, επιμένει στην ανάγκη διεύρυνσης της φορολογικής βάσης με μείωση του αφορολόγητου, κατάργηση της μονιμότητας της 13ης σύνταξης και περικοπή των προσωπικών διαφορών στις συντάξεις.
Αναμένεται το Ταμείο να επικρίνει μέτρα όπως η προστασία των στεγαστικών δανείων και οι ρυθμίσεις των οφειλών σε ασφαλιστικά Ταμεία και εφορία, υποστηρίζοντας ότι υπονομεύουν την κουλτούρα των πληρωμών και πρέπει να εγκαταλειφθούν. Όσον αφορά στη ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας, σημειώνει ότι είναι η ένατη στη σειρά.

(Σ.Σ. ΕΔΩ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΑΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ 31/10/2019 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΓΙΑ 38 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΈΡΥΣΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΚΑΙ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ) ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ: Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… 

* Κάθε”μετανάστης” θα προηγείται στους καταλόγους του ΟΑΕΔ για εύρεση εργασίας

* Κάθε μετανάστης θα έχει δικαίωμα σύνταξης συμπληρώνοντας 1000 ένσημα (τρία χρόνια εργασίας) (ΕΣΥ ΕΡΓΑΣΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ & ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ;;;)

*Κάθε μετανάστης θα έχει φορολογική ασυλία (ΕΣΥ;;; ΤΙ ΦΟΡΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ;;;

* Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ (ΕΣΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΠΕΛΟ…. ΓΙΑΤΙ;;;

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΟΥ;;; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΙΑ;;; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ “ΚΡΙΣΗΣ” ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΙΩΝΟΥΝ σε ΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ;;;  ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.;;;; ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .. ΜΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ Μ.Μ.Εξόντωσης…

……………………

Για τη βιωσιμότητα του χρέους, η ανάλυση του Ταμείου επισημαίνει ότι έως το 2032 δεν υπάρχει πρόβλημα κάλυψης των χρηματοδοτικών αναγκών αλλά στη συνέχεια αυτή θα εξαρτάται από τα επιτόκια και τον ρυθμό ανάπτυξης, τον οποίο το Ταμείο βλέπει στο 0,9% (μακροπρόθεσμα).  (Σ.Σ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ (ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΕΞ’ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ) ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ …. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ Η ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ – ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ – ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ;;; ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ !!! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η έκθεση θα υποδέχεται θετικά καταρχάς τη νέα κυβέρνηση επικροτώντας την πολιτική της στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων και των μεταρρυθμίσεων αλλά δεν είναι πολύ αισιόδοξη για τις αναπτυξιακές προοπτικές. Εκτιμά ότι η ανάπτυξη θα περιοριστεί το 2020 στο 2,2% και φέτος στο 2% σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατία”. (Σ.Σ. ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΦΟΡΟΣ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ)

ΠΗΓΗ verginanews.gr

Κάθε μετανάστης θα έχει δωρεάν οικία, ρεύμα,νερό,ίντερνετ, φορολογική ασυλία… ΕΣΥ;;;

Ο ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Διασυρμός της Ελλάδας από την ασυλία Μητσοτάκη σε Τραπεζίτες για την διαγραφή…

Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου σε εντεταλμένη υπηρεσία διάλυσης του έθνους – βιντεο

Η ΜΚΟ της Εκκλησίας θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την νομική παροχή ασύλου στους αλλόφυλους…

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΣΣΥΜΕΤΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ…

Εργαζόμενοι ΔΕΗ: Ξεκινάμε διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα, τα νησιά και την Κρήτη

«Εξαπατημένοι» Δηλώνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ – «Καζάνι που βράζει» είναι η ελληνική κοινωνία…

ΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ