ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ !!! ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ?? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘOΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Βαριά καμπάνα φόρου και κίνδυνος να χαθεί το αφορολόγητο. Σχέδιο ακόμη και για διπλάσιες αποδείξεις με κάρτες. Τέλος τα μετρητά ακόμη και για αγορές από ένα ποσό και πάνω.
Ως τα τέλη του Ιανουαρίου θα έχουν κριθεί όλα. Το όριο στις αποδείξεις με κάρτα για αφορολόγητο και το όριο πληρωμών με μετρητά αλλάζουν.

Η κυβέρνηση βλέπει ότι τα έσοδα μέσω του ΦΠΑ αυξήθηκαν μέσω των πληρωμών με κάρτα οι οποίες συνδέθηκαν με το αφορολόγητο για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες, όμως την ίδια ώρα φαίνεται ότι είναι εύκολο για τους φορολογούμενους να καλύψουν το ποσό και έτσι από ένα σημείο και ύστερα παύουν να κάνουν αγορές με πλαστικό χρήμα.

Κάπως έτσι έρχονται τα σχέδια για αύξηση του ποσού που θα απαιτείται από τους φορολογούμενους για το αφορολόγητο.
Έτσι υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο ενδεχόμενα.
Σύμφωνα με τη μια πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι με τον νέο χρόνο οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συγκεντρώνουν αποδείξεις με κάρτα για το 15% του εισοδήματός τους εάν έχουν εισόδημα ω;ς 10.000 ευρώ το έτος, αντίστοιχα το 20% για εισοδήματα από 10.001 ευρώ ως 20.000 ευρώ το έτος και το 25% για εισοδήματα από 20.000 ευρώ και πάνω.
Υπάρχει ωστόσο και άλλη πρόταση η οποία συζητείται και με βάση αυτή τα όρια ανεβαίνουν στο20%, 25% και στο 30% αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει ότι οι φορολογούμενοι θα πρέπει να κάνουν διπλάσιες αγορές με κάρτες έτσι ώστε να μπορέσουν να συμπληρώσουν το όριο για το αφορολόγητο καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν με φορο-πρόστιμο για το ποσό που δεν θα μπορέσουν να καλύψουν.

ΠΗΓΗ onalert.gr/2018/12/24

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αφορολόγητοι οι Εβραίοι (από το ’78) στην ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Ελλαδα?? Δεν το’δε κανείς τόσα χρόνια?? Γι’αυτόν τον ρατσισμό γιατί δεν μιλάει κανείς??”

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΔΕΗ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥ

Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ (απομαγνητοφώνηση)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: