Reading Time: 8 minutes

Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ 25/4/2018

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ-ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΦΩΤΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΑΥΤΑ..

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ..

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ Ν ΑΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΦΩΤΗ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΑΣΗ.

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ: ΜΕ ΤΗΝ 67650 ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 107376 ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ 15ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2017

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ..

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΣΙΜΟ ΣΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 67650 ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΦΟΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΙΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΣΥΝΤΟΜΩΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΕΒΗ ΑΠΡΟΣΦΟΡΟΣ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΌΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΠΡΙΝ ΤΗΝ 15Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ 15Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΨΑΞΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ  ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.. ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΆΡΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ!

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ 2012 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ..

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3691. ΒΕΒΑΙΑ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ…

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ… ΤΗΡΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΣΑ Η ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΤΗΡΗΣΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ;  ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ. ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ. Ο ΛΑΟΣ ΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ. Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΩΤΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ 500 ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 1000.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ. ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ; ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ …

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ;

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ.. ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ή ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ Η ΑΑΔΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ… ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΑΡΧΗ; ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ; ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΦΕΥΓΕΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΟΜΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ 3691 /2008.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ. ΟΛΑ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ..

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.ΑΠΑΞΙΑ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ..

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ…

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ..

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ..

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821. ΤΩΡΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ. ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ!

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΣΦΑΛΩΣ! ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ,  ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΑΡΧΗ ΑΣΚΕΙ ΠΥΡΗΝΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΩΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ; ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΩΣ ΣΥΝΕΣΤΗΘΗ; ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! ΣΥΝΕΣΤΗΘΗ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ/

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΔΩ: Η ΑΡΧΗ ΑΥΤΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2016 ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ  ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΒΑΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΙΟΥΣ ΤΟΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ …

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ..

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ..

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ… ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙ ΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΕΔΩ…

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΚΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΚΟΥΝΕ..

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ! Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΛΑΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΌΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΙΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ Ή ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΤΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙ ΠΟΙΟΥ;

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ. ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ.

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ.

ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝΣ ΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΞΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ: ΣΩΣΤΑ!  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΗΝ 31-7-2019 (απομαγνητοφώνηση)
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ 18/11/2017 (απομαγ...
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ 26/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΩΡΑ ...
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΔΕΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ Ε.ΣΥ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕ 4 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΕΝΩΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 24/10/2017 (απομαγνητοφώνηση)
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ...
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ 18/5/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδ...
9 ΒΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ
ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 12/6/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ...
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ. (180 ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤ...