ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΑΡΙΣΑ 3/10/2019

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/9/2019 ΓΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΗΧΘH ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΑΠΑΤΗ, ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ. ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ.

ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ “ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.Σ. ΣΕΡΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΠΟΥΣΑ( ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΟΤΑΝ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010, ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ” ΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ” ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ Α.Α.Δ.Ε. ΜΕ ΤΟΝ 4389/2016.

ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΜΕ, ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ
ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ… ΔΟΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ 600 ΔΙΣ (ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ, ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ 5 ΕΤΗ.

ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΛΙΣ 45 ΗΜΕΡΩΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ
ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ ΑΠ΄ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΡΟΓΧΟΣ.

ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΛΑΟΥ, ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κ.Α.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΠΙΘΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…
Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ…

ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ
Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ 1-10-2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: