Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Αυτοί “φυλάνε” τα συνορά μας; Σέλφι με μετανάστες βγάζουν οι frontexίνες μέσα στην τρελή χαρά!

Βλέπετε την εικόνα; Η κυρία με την στολή που ποζάρει ευτυχισμένη ανάμεσα σε νεοεισελθέντες μετανάστες, είναι μια κυρία που πληρώνεται από όλους τους Ευρωπαίους φορολογούμενους (συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων) για να φυλά τα συνορά μας. Αυτό τουλάχιστον μας λένε οι πολιτικοί μας, όταν συνεχώς αναφέρονται σε Ευρωπαϊκά σύνορα και “ενδυνάμωση” της Frontex.

Αυτή όμως φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενη απλά να “ποζάρει” με ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά με τους ανθρώπους που παραβιάζουν τα συνορά μας.
Και γιατί να μην είναι; Δουλειά της άλλωστε στην πράξη είναι απλά το να τους… καταγράφει, προκειμένου χώρες όπως η Γερμανία να μπορούν να μας τους στέλνουν πίσω αν τυχόν και φτάσουν μέχρι εκεί!

ΠΗΓΗ 

ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ…ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ;

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 9/5/2016 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ 10/5/2016 (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ