Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΄΄ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΕ ΧΟΙΡΟΥΣ’’.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΄΄ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΕ ΧΟΙΡΟΥΣ’’.
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΄΄ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΕ ΧΟΙΡΟΥΣ’’.

ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, δηλ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΚΕΨΕΙΣ: ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2017 ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΦΟΡΤΕ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε.), ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ η ΜΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΡΗΝΟ-ΚΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΗΧΗΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΔΩ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΟΙΡΟΥΣ (ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΡΚΗ (ΟΠΟΥ ΚΙΡΚΗ = Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ). Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ. ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ. Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ – ΘΕΩΡΙΩΝ κλπ, ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ.

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ, (ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ) ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΄΄ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ΄΄ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΧΟΙΡΟΥΣ.

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΔΗΛ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΄΄ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ΄΄ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΓΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΒΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ 600, Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ 600 ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ κλπ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΄΄ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ΄΄ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 600.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ BLOGGS ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ κ.α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΦΗΜΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΥΓΧΙΣΗ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΄΄ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ΄΄.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ?? (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΧΟΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΡΚΗ) ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 600.

ΕΔΩΣΕ ΔΗΛ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΚΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΨΕΥΤΙΚΟ – ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ η ΜΗ ΤΩΝ 600. ΕΝΩ ΔΗΛ. Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ – ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ, ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΟΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ……ΑΡΧΙ-ΧΟΙΡΟΣ!!!!

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 14-9-2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.