“Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ”……. …… ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ Κ.Κ.Ε. (ΧΑΖΑΡΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ) ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1919-1922.

ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ , ΚΟΕΝ ΚΑΙ ΚΟΥΝ ΒΕΝΤΟΥΡΑ , ΑΠΑΝΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ , ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ “AVANTI” ENANTION TΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΥ ΤΟΥΣ “ΚΕΜΑΛ” (ΝΤΟΝΜΕΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ…ΤΑΛΑΑΤ ΚΑΙ ΕΝΒΕΡ (ΕΠΙΣΗΣ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ).

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ (ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΑΚΑΚΙΑ” ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1908). ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟ ΕΜ.ΚΑΡΑΣΟ, ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑΛΑΑΤ ΚΑΙ ΕΝΒΕΡ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ “ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ”. ΗΤΑΝΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ (ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ), ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΠΑΝΤΑΙ ΖΕΒΙ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.

Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.. ΛΟΥΝΤ ΤΖΩΡΤΖ… ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΩΝΤΟΣ, Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΝΤ ΤΖΩΡΤΖ ΗΤΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ… Ο ΣΕΡ ΦΙΛΙΠ ΣΑΣΟΥΟΥΝ… Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ… ΡΟΤΣΙΛΝΤ… ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΒΙΑΙΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕ, ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ “ΧΕΡΙ” ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ,ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟ… ΧΕΝΡΥ ΜΟΡΓΚΕΝΘΑΟΥ… ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ… ΟΘΩΝ ΛΗΜΑΝ ΦΟΝ ΣΑΝΤΕΡΣ… ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ,ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ…ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ(ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ)…ΕΝΕΠΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ (ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΠΑΡ’ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΡΜΑΙΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ.

Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ¨ΜΠΑΙ-ΜΠΡΙΘ” ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ,ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ. ΠΩΣ?..ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ,ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ…. ΜΠΡΟΝΣΤΑΙΝ (ΤΡΟΤΣΚΥ)… Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ, ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ “ΤΣΕΤΕΣ”.

ΔΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ. ΤΟΝ “ΤΡΟΤΣΚΥ” ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ “ΚΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΜΠ” Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΑΘΛΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ…”ΜΠΑΖΙΛ ΖΑΧΑΡΩΦ”…ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΟΤΑΝΕ ΤΟΝ..ΕΛΛΗΝΑ. ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ , ΗΤΑΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ..”ΒΙΚΕΡΣ”…ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!…ΠΡΟΜΗΘΕΥΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ…ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ “ΦΙΛΑΡΑΚΙ” ΤΟΥ…Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ…ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ “ΕΞΟΥΣΙΑ”…(ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟΥ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ?)… ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ “ΦΙΛΑΡΑΚΙ”…ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ…ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ!…

ΕΤΣΙ ΕΠΗΛΘΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ ,Ο ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ…..

Triantafillos Samaras

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

(ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ Κ.Κ.Ε. (ΧΑΖΑΡΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ))

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; σύστημα Argus
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ & ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ 2012 ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΩΡΑ.
Χάος με δάνεια-πρώτη κατοικία: «Η προστασία τελείωσε με τον νόμο Κατσέλη»
Εκθεση-γροθιά: 6,3 εκατομμύρια Ελληνες απειλούνται από τη φτώχεια -Απέτυχαν οι πολιτικές προστασίας
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ Ε.Κ.Π.Α. ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ: "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ"
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΛΤΙΝΤΑΣΙΩΤΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Γ.Ε.Σ. ΟΤΑΝ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ 27/3/2018 (απο...
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - αίτηση-δήλωση Ελλήνων εξωτερικού για την συμμετοχή τους στις προσεχείς εκλογές του Ευρ...
ΟΙ "ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ" ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ...
Πολιτισμός και Πολιτικά Δικαιώματα στην Ελλήνων Πολιτεία