ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ… ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ;;; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ Η ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ;;

ΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΈΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΤΡΑΠΕΖΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ 31/12/2016 ΣΤΟ ΠΟΣΌ ΤΩΝ 439,6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΈΝΟΙ ΤΌΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΌΚΟΙ ΥΠΕΡΗΜΕΡΊΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΝΟΎΝ ΤΑ 578 ΕΚΑΤ ΕΥΡΏ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΌΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΌΜΜΑΤΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΤΑ ΔΆΝΕΙΆ ΤΟΥΣ

ΟΤΑΝ ΟΙ 3 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΚΑΤΌΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΉΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΉΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΉΣ, ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΉ ΣΤΕΛΕΧΏΝ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΧΟΡΗΓΉΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΆΝΕΙΑ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΉ, Η EUROBANK ΚΑΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΆΡΟΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΉ ΠΟΥ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΗ MARFIN.

ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΉΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΟΔΌΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ΕΊΧΕ ΈΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΉΤΕΥΣΗ 50 ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΣΤΕΛΕΧΏΝ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΎΛΗ (ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΑ) ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΕΚΠΡΟΣΏΠΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΑΙ ΚΚΕ. ΌΤΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΟ 2012, ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΉΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΚΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΌΘΕΣΜΕΣ ΖΗΜΙΕΣ Ή ΑΥΤΈΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΌΤΕΡΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.

ΠΩΣ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ; ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2013, ΕΠΊ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΠΕΝΤΕ ΜΌΛΙΣ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΗΣ ΝΔ Δ. ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, Δ. ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΑΙ Δ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΊΑ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΡΗΓΌΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΠΎΡΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ,

ΤΟ ΠΌΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΝΕ ΣΩΡΕΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.

ΠΡΏΤΟΝ, ΔΙΑΠΙΣΤΏΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΊΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΊΧΑΝ ΣΤΗ ΣΎΝΑΨΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΊΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΆΠΕΖΕΣ. ΔΕΎΤΕΡΟΝ, ΔΙΑΠΙΣΤΏΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΉΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΝΌΝΕΣ ΕΛΈΓΧΟΥ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΡΆΠΕΖΕΣ ΓΕΓΟΝΌΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΆ ΑΠΆΤΗ ΤΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΆ ΙΔΡΎΜΑΤΑ. ΤΡΊΤΟΝ, ΌΤΙ Η ΜΗ ΤΉΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΈΓΧΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΉ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΉΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗΣ ΣΥΝΈΒΑΛΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΈΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΏΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΈΤΑΡΤΟΝ, ΣΗΜΕΙΏΝΕΤΑΙ ΌΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ ΕΞΕΛΙΣΣΌΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΈΣ ΤΩΝ ΔΎΟ ΜΕΓΆΛΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ΣΥΝΈΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΈΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΊ ΣΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ. ΤΈΛΟΣ, Η ΕΠΟΠΤΙΚΉ ΕΥΘΎΝΗ ΤΗΣ ΤΡΆΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΧΑΛΑΡΉ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΉΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΊΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ, ΕΝΏ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΉ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΗΜΜΕΛΉΣ ΆΣΚΗΣΗ ΕΠΟΠΤΙΚΟΎ ΕΛΈΓΧΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΏΝ ΕΝΕΧΥΡΙΆΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΉΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΆΠΕΖΕΣ.

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΊΣ ΔΙΑΦΘΟΡΆΣ ΠΟΥ ΕΞΈΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ ΦΈΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΝΟΥΝ ΌΤΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΊΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΆΣΣΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΑΔΊΚΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΆΤΗΣ ΣΕ ΒΆΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΊΟΥ.

ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΚΑΘΩΣ, ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΝΏ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΊ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΜΠΟΡΙΚΌ ΤΜΉΜΑ) ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Η ΥΠΌΘΕΣΗ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΧΡΌΝΟΥ. ΕΝΆΓΟΥΣΑ ΗΤΑΝ Η ΤΡΆΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΏΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, Η ΟΠΟΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΥΘΜΙΣΕ.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΏΝ ΚΌΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΉΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΌΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΊΩΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΎΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΈΣΩ ΕΝΟΣ FUND, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ. ΔΗΛΑΔΗ, Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΠΙΜΉΚΥΝΣΗ ΤΩΝ ΧΡΌΝΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ «ΑΓΎΡΙΣΤΑ». ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣE ΓΥΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΦΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΠΏΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΟΜΜΑ, ΌΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΌΔΟΥΣ; .

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΜΕΝ, ΗΘΙΚΆ ΌΧΙ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ; ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ. ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΚΆΤΙ ΠΑΡΌΜΟΙΟ;

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2019 ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΑΛΑΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ” ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ; ” ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

αρθρο Nikos Theodoropoulos

Σχετικά σχόλια και ερωτήσεις: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

Το ερώτημα είναι τι θα κάνουν με την αποπληρωμή των δανείων τους. Θα τα πληρώσουν; Πότε; Και πώς; Οι απαντήσεις τους είναι πιο θολές από το πρόγραμμα της ΝΔ. Και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ αρνούνται να δώσουν ένα χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής. Άσε που όλοι λένε ότι ο στόχος τους σε περίπτωση που συγκυβερνήσουν είναι να διαγράψουν τα δάνειά τους ή να τα ρίξουν σε μία bad bank (“κακή τράπεζα”). Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ Η ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ..

Υπάρχει και ένα άλλο θέμα: ο Κ. Μητσοτάκης, που εμφανίζεται ως ο εκφραστής των “νοικοκυραίων”, πώς αντέχει τα χρέη της Ν.Δ. να ανεβαίνουν κάθε χρόνο περίπου 25 εκατ. ευρώ; Υποτίθεται ότι πήρε μέτρα για να μειώσει τα κόστη, αλλά τα χρέη ανεβαίνουν.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.

Ενώ τα ιδια χρωστάνε και της Μιχαλούς. ενεργούν συνεχώς εναντίον σου με χαράτσια, φόρους, πλειστηριασμούς, κατασχέσεις λογαριασμών, χαρίζουν επιδόματα σε αλλοδαπούς. Και εμάς μας ανεβάζουν το κόστος ζωής μέχρι να μας πνίξουν στα χρέη, και οδηγούν τον κοσμο σε αυτοκτονίες που συνεχίζονται…

επιμέλεια: Αντώνης Χαραλάμπους

Υποψήφιος Βουλευτής Β1′ Αθηνών Βόρειου Τομέα με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
ΕΔΗΣΕΙΣ STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ 15/12/2018
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗΝ UNESCO
Αποκάλυψη : Κυκλώματα εμπρηστών με συμμετοχή κρατικών υπαλλήλων
Ο Προβόπουλος αποκαλύπτει ότι Σημίτης, Παπαδήμος και Παπαντωνίου μας έβαλαν στο ευρώ με αντάλλαγμα τ...
Παρενέργειες, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer – Όλη η αλήθεια
ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ: ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ; ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ;
Αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας για τα παλιά αυτοκίνητα από το 2020
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ STYLE 100 ΣΗΤΕΙΑ (1.7.2019)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2109 FRESH RADIO ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΝ ΘΕΡΜΩ" TV ΔΡΑΜΑΣ 6-3-2019