Κουράστηκα να ακούω ότι δεν μπορώ να καταφέρω τίποτα

Σήμερα το πρωί μαζί με την συνεργάτιδά μου Κραχάλα Χαρά επισκεφτήκαμε τα Παλατίτσια και την Βεργίνα Ημαθίας, ώστε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για την υποψηφιότητά μου με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η αποδοχή των πολιτών

Έχοντας πολλούς γνωστούς σε αυτά τα χωρία, η αντίδραση των πολιτών στο κάλεσμά μας να στηρίξουν την προσπάθεια της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ψηφίζοντας + Γαλάνης Αθανάσιος, ήταν πολύ ικανοποιητική!

Τι είπες;

Παρ’ όλα αυτά, όπως ήταν αναμενόμενο φυσικά, συναντήσαμε και ανθρώπους του “καθεστώτος”.

Δεν μπορείτε να αλλάξετε τίποτα.

Παρόν στην συζήτηση με τους ανθρώπους, που στηρίζουν ο καθένας με τον τρόπο του αυτό το καθεστώς, ήταν ένα αγόρι το οποίο δεν ξεπερνούσε τα 18 χρόνια και άκουγε αυτούς του ανθρώπους να εκφράζουν με μεγάλη ευκολία ότι είμαστε καταδικασμένοι και δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα γιατί το “καθεστώς” είναι μεγάλο και δεν μπορούμε να τα βάλουμε μαζί του!

Άραγε πως νιώθει ένας νέος που τώρα ξεκινά τα πρώτα του βήματα ως πολίτης όταν όλη την ημέρα ακούει από την τηλεόραση ότι είναι τεμπέλης και δεν αξίζει τίποτα, όταν όλη μέρα ακούει από το οικογενειακό του περιβάλλον ότι είμαστε καταδικασμένοι, πως νιώθει όταν του κόβουν κάθε προσπάθεια που κάνει να ανοίξει τα φτερά του.

Αδερφέ μην τους ακούς, έλα μαζί μας!

Φτάνει πια!!!

Σε όλους εσάς που μας λέτε ότι δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα, κυρίως όταν απευθύνεστε σε εμάς τους νέους ανθρώπους, σας λέω το εξής:

Καθήστε στην άκρη γιατί θα σας πατήσουμε …

Είναι τουλάχιστον γελοίο να προσπαθείτε να μας κρατήσετε σε αυτή την κατάσταση, θέλετε να έχουμε άποψη αλλά να μην μιλάμε, θέλετε να έχουμε επιλογές αλλά να μας τις δίνετε εσείς.

Τόσα χρόνια και με πολύ μελετημένο τρόπο έχει δημιουργηθεί μία πολιτική σκηνή όπου ο πολίτης είναι τελείως απαξιωμένος, ο πολίτης με την σειρά του για να τιμωρήσει το πολιτικό κατεστημένο, η τουλάχιστον έτσι πιστεύει, όχι μόνο δεν ασχολείται με την πολιτική (από πού βγαίνει ο “πολίτης” ;;;) αλλά ακόμη χειρότερα, την μόνη στιγμή που μπορεί να αντιδράσει ουσιαστικά και αυτή η στιγμή δεν είναι άλλη από αυτή των εκλογών, δεν πάει να ψηφίσει !!!!

Με αποτέλεσμα, αυτό που ζούμε σήμερα να είναι η επιλογή μίας μερίδας ανθρώπων σε ποσοστό λιγότερο από το 15% των Ελλήνων πολιτών. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που συντηρούν αυτό το καθεστώς που ζούμε, είτε γιατί είναι βολεμένοι (έτσι νομίζουν τουλάχιστον), είτε γιατί χρωστάνε κάποια χάρη σε κάποιο κόμμα.

Τώρα είμαστε εμείς εδώ

Επειδή δεν μπορούμε να ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση, σταματάμε να ακούμε τις σειρήνες του καθεστώτος και παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές του Ιουλίου ώστε να αποτυπώσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής στον νομό Ημαθίας με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και σας ζητώ να στηρίξετε την προσπάθειά μου με την ψήφο σας.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

+ ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ MIT ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ Χ...
ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3691/2008 (ΒΙΝΤΕΟ)
Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων: Πολιτικό ήταν το πρόβλημα που 45 χρόνια είχαμε αυτού το είδους το άσ...
Αλλοδαπός Αφγανός στην Άρτα: Μίσθωσε αγρόκτημα και το υπενοικίασε σε παράτυπους μετανάστες.
Η ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ
ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Δ...
ΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ ...
Πρώτη εβδομάδα καραντίνας | 30.000 απολύσεις
ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΡΗΤΗ 21-11-2018 ΚΑΙ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜIΣΤΗ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΝΑ
ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΣΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ