Καταργήθηκε το άρθρο 74 του ΠΚ για απέλαση αλλοδαπών

Η κυβέρνηση, δηλαδή, θέλει να επιτρέψει σε εγκληματίες να ζουν στη χώρα μας σε βάρος ελληνικών οικογενειών, μέσω των αλλαγών της τελευταίας στιγμής στον Ποινικό Κώδικα, οι οποίες αλλαγές περιέχουν πολλές αντιφάσεις και αντισυνταγματικά στοιχεία.

Άλλη μία εγγύηση της δικαστικής αμεροληψίας πάει περίπατο, μαζί με την αξιοπιστία μας ως κράτος, όλα στο βωμό των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης εθνομηδενιστικής πολιτικής.

Τι προέβλεπε το άρθρο 74 του Ποινικού Κώδικα:

«Με την επιφύλαξη των σχετικών διατάξεων που περιλαμβάνονται σε διεθνείς συμβάσεις που έχουν κυρωθεί από τη χώρα, το δικαστήριο μπορεί να διατάξει την απέλαση αλλοδαπού που καταδικάσθηκε σε κάθειρξη.

Εάν κρίνει ότι η παραμονή του στη χώρα δεν συμβιβάζεται προς τους όρους της κοινωνικής συμβίωσης, λαμβάνοντας υπόψη ιδίως το είδος του εγκλήματος για το οποίο καταδικάστηκε, το βαθμό της υπαιτιότητάς του, τις ειδικές συνθήκες τέλεσης της πράξης, τις συνέπειες αυτής, το χρόνο παραμονής του στο ελληνικό έδαφος, τη νομιμότητα ή μη της παραμονής του, την εν γένει συμπεριφορά, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την ύπαρξη οικογένειας και γενικότερα το βαθμό ένταξης αυτού στην ελληνική κοινωνία.

Αν ο αλλοδαπός κατά το χρόνο τέλεσης της πράξης ήταν ανήλικος, για την απέλαση του λαμβάνεται υπόψη και η τυχόν νόμιμη εγκατάσταση και παραμονή της οικογένειάς του στη χώρα ή στην περίπτωση που η οικογένεια του διαμένει στην αλλοδαπή, ο υφιστάμενος στη χώρα προορισμού σοβαρός κίνδυνος κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας ή της προσωπικής ή γενετήσιας ελευθερίας του.

Η απέλαση εκτελείται αμέσως μετά την έκτιση της ποινής ή την απόλυση από τις φυλακές. Το ίδιο ισχύει και όταν η απέλαση επιβλήθηκε από το δικαστήριο ως παρεπόμενη ποινή. (Καταργήθηκε με τον νέο νόμο)».

Υπενθυμίζουμε πως  οι μετανάστες δηλώνουν ένθερμοι υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα. Επίσημα πλέον, ζούμε υπό ένα αριστερό καθεστώς που παραβιάζει κάθε αξία της Δημοκρατίας και ισοπεδώνει το Έθνος και ό,τι πρεσβεύει η ταλαιπωρημένη χώρα μας. Η ελληνική κυβέρνηση ευνοεί τους παράνομους μετανάστες σε βάρος των ελληνικών οικογενειών.

Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είναι ένθερμοι υποστηρικτές του Τσίπρα και αποκτούν παράνομα τα δικαιώματα που έχουν οι Έλληνες πολίτες, με μοναδικό σκοπό την εκλογική στήριξη της αριστερής κυβέρνησης.

Δείτε τι λένε οι μετανάστες για τον Τσίπρα:

ΠΗΓΗ

ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΉ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙΣ Ε.ΣΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΟΥ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΊΓΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΟΔΑΠΟΙ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ;; ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 25-6-2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ.
Θερμό επεισόδιο στο Καστελόριζο: Ειδική επιχείρηση τουρκικών δυνάμεων αντιμετωπίστηκε με σφοδρά πυρά
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΦΑ" 26-...
ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΗ? ΟΤΑΝ ΤΑ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ" ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟ-ΡΟΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.....
ΗΧΩ ΝΕΑ www.hxonews.gr Η Μαρία Τσαγκαράκη ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Η Αλήθεια όπως την παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε. δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα
«Βόμβες» Στουρνάρα: Προτείνει αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης
ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΆΦΩΝ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΚΑΤΕΣΤ...
Πρώτη εβδομάδα καραντίνας | 30.000 απολύσεις