Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΔΥΟ ΡΩΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ….

ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ «ΥΠΟΚΥΨΗΣ» ΣΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ…..

Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥ ANDREI KLIMOV, ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ: « Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ… »…..

ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,…..
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΜΕ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ………….

ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ….

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»…

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ $, ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ….

ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ….
ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ………
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ……..
ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΤΩΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΞΕΡΕΙΣ……….

ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ
12-7-2018

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ