16 Ιουνίου στις 3:59 μ.μ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 24ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ.

7 ΕΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΑ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ.
ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

7 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΜΑΣ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!!

ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΜΑΣ !!!

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ;;;

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ;;;

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑΤΟΥΣ;;;

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!!!!

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΣΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ 7ΕΤΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΩΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 49000 ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!!

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ
ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ !!!
ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!
ΨΗΦΙΣΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!!
ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ!!!
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!!!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!!!
ΠΟΛΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ !!!!!


Νέα “συνταγή” λιτότητας ετοιμάζουν οι δανειστές μετά τις εκλογές

Μετά την χθεσινή επανάληψη των ανησυχιών του επικεφαλής του ESM για το δημοσιονομικό στόχο του 2019 είναι σαφές ότι οι δανειστές θα επανέλθουν μετά τις εκλογές ζητώντας νέα μέτρα λιτότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ !!! O ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 90.7 FM 15/5/2018
Η ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ
ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 5-10-2019
Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ (4-12-2019)
ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ - ΠΟΛΙΤΗΣ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ - ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΑ;;
ΞΑΝΑ !!! Tι είναι τα Ειδικά Tραβηκτικά Δικαιώματα [SDR] του ΔΝΤ
Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ
Καστανιές: Οι Τούρκοι στέλνουν ”ποινικούς” στα σύνορα
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟN ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ