Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Διορίστηκε ο γιος Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ, με μισθό 56.000 ευρώ ετησίως

O Πάρις Παπαγγελόπουλος, γιος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προσελήφθη στα Ελληνικά Πετρέλαια (στη Νομική Υπηρεσία) με μεικτές ετήσιες απολαβές 56.000 ευρώ.

Κι αυτό παρότι ο ισολογισμός των ΕΛΠΕ του 2016 εμφάνιζε τον ιλιγγιώδη δανεισμό του 1,78 δις ευρώ.

Η αποκάλυψη έγινε στο Βήμα της Κυριακής, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«O γιός Παπαγγελόπουλου, Πάρις, προσελήφθη πριν από έναν χρόνο στη Νομική Υπηρεσία των ΕΛΠΕ με μεικτές ετήσιες απολαβές 56.000 ευρώ.
Ο συνηθισμένος μισθός σε αντίστοιχες θέσεις των ΕΛΠΕ κυμαίνεται μεταξύ 33.000 και 35.000 ευρώ.
Η κόρη του κ. Παπαγγελόπουλου είναι υπάλληλος της βουλής από το 2009, έτος κατά το οποίο ο πρώην αντιεισαγγελέας Εφετών παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα προκειμένου να αναλάβει επικεφαλής της ΕΥΠ».

«Στην ίδια υπηρεσία των ΕΛΠΕ εργάζεται και ο Μάνος Χουρμούζης, γαμπρός του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, όπως επίσης η Χριστίνα Χαλανούλη, πρώην υποψήφια βουλευτής Α’ Αθηνών με τη ΝΔ και τώρα στέλεχος των ΑΝΕΛ.

Πρόσληψη μέσω εργολάβου έγινε για την Κατερίνα Τσαρουχά, κόρη της υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία το 2012 μεταπήδησε από τη ΝΔ στους Ανεξάρτητους Ελληνες», προσθέτει το Βήμα της Κυριακής, το οποίο παραθέτει κατάλογο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που διορίστηκαν στα ΕΛΠΕ.
Πηγή: iefimerida.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ